Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkent’te Sirk Coşkusu Sürüyor…

-BÜYKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “BÜYÜK ANKARA SİRKİ”NİN, BAYRAMIN SON GÜNÜ ÖZEL GÖSTERİSİNİ BİNLERCE BAŞKENTLİ HEYECAN VE İLGİYLE İZLEDİ -RUS DEVLET SANATÇISI GÖSTERİCİLERİN VE HAYVANLARININ İNANILMAZ PERFORMANSLARI, OCAK AYININ İLK HAFTASINA KADAR ASKİ SPOR SALONU’NDA DEVAM EDECEK

10 Kasım 2011 Perşembe 02:45
Başkent’te Sirk Coşkusu Sürüyor…

1.JPG

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Büyük Ankara Sirki”nin Kurban Bayramı’nın son günü özel gösterisini de binlerce Başkentli ilgiyle izledi. Ocak ayının ilk haftasına kadar sürecek olan gösterilerde, sanatçıların ve hayvanların inanılmaz performanslarıyla Başkentliler unutamayacakları saatler yaşamaya devam edecekler.
Kurban Bayramı’nın 2. gününden bu yana Başkentlilerle buluşmaya başlayan ve bayramın son gününde de özel bir gösteriyle sahnesini açan “Büyük Ankara Sirki” yine solukları kesen saatler yaşattı. Bayramın ikinci gününden bu yana her gün iki seans halinde ASKİ Spor Salonu’nda birbirinden ilginç, heyecan dolu ve tehlikeli performanslarla Başkentlilere “Merhaba” diyen Sirk, hınca hınç dolu salonda gösterilerini gerçekleştirdi.

2.jpg
Sevimli ayıların sempatik ve akrobatik hareketlerinden, palyaçoların hediyeli gösterilerine, tehlikeli hava akrobasiden, inanılması güç transformasyon gösterilerine, jönglerden, Kafkas atlarıyla yapılan performansa, jimnastik ve ip cambazlarının tehlikeli gösterisinden kaplan, leopar ve panterlerin muhteşem gösterisine kadar birbirinden ilginç ve tehlikeli performansların yer aldığı “Büyük Ankara Sirki” Başkentli çocukların ve büyüklerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.
İlk gösterisinden bu yana Ankaralıların birinci önceliği haline gelen Büyük Ankara Sirki, 6 bin kapasiteli ASKİ Spor Salonu’ndaki soluk kesen gösterilerine Cumartesi ve Pazar günleri saat 14.00 ve 18.00’da iki seans halinde halka, Pazartesi günü hariç hafta içi her gün saat 13.00’da ise okullara ücretsiz gösterilerine iki ay boyunca devam edecek.