Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkent’te Sirk Günlerine Devam…

- Ankara Büyükşehir Belediyesi Tarafından Düzenlenen Büyük Ankara Sirki Bayramdan Sonra da Başkentlilerden İlgi Görmeye Devam Ediyor - Büyük Ankara Sirki’nin Üçüncü Gününde de Binlerce Başkentli Gösterileri İzlemek İçin Aski Spor Salonu’nu Yine Tıka Basa Doldurdu

23 Kasım 2010 Salı 06:10
Başkent’te Sirk Günlerine Devam…

1.JPG

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve binlerce başkentliyi buluşturan Büyük Ankara Sirki, bayramdan sonra da ücretsiz gösterilerine devam ediyor.
Başkentlilerden büyük ilgi gören Büyük Ankara Sirki, üçüncü gününde de kadın, erkek, çocuk binlerce başkentliyi bir araya getirdi.
ASKİ Kapalı Spor Salonu’nu tıka basa dolduran başkentliler, uluslararası sanatçıların yer aldığı ödüllü gösterileri nefeslerini tutarak izledi.
Büyük Ankara Sirki üçüncü gününde de birbirinden ilginç gösterileri sunarken, köpek gösterisi ve palyaçolar çocukların büyük ilgisini çekti. Motosikletli küre ve ödüllü gösteri olan ip cambazlarının çift ip ile yaptığı muhteşem gösteri ise heyecanla izlendi.
Demirler üstünde akrobasi ve amazon kızların at üzerindeki gösterisi büyük ilgi çekerken, finalde amazon kızın at üzerinde Türk Bayrağını elinde tutarak dalgalandırması salonda coşkulu anlara neden oldu.
-GÖSTERİLER DEVAM EDECEK -

2.jpg
Ankara Büyükşehir Belediyesi BELYA şirketi tarafından organize edilen Büyük Ankara Sirki, gösterilerine Ocak ayı ortasına kadar devam edecek.
Rusya’dan gelen ve 70 kişilik kadroyla toplam 75 gösteri yapacak olan Büyük Ankara Sirki, her Cumartesi-Pazar saat 14.00 ve 18.00’de iki kez halka, ayrıca Pazartesi hariç hafta içi her gün saat 13.00’de okullara gösteri sunacak.
 Ankaralıların, gösterilere sorunsuz ulaşabilmeleri için ücretsiz düzenlenen otobüs seferleri aynı şekilde hafta içi gösteriye katılan okullar için de geçerli olacak. Okullarından otobüsle alınacak olan öğrenciler yine okullarına ücretsiz otobüs seferleriyle teslim edilecek.