Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKENTLİ ÇOCUKLAR BAYRAM HEDİYELERİNİ ALMAYA DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in çocuklara olan sevgisi “Başkentli çocuklar bir başka şanslı” dedirtiyor. “Bayram demek bizim inancımıza göre çocuk sevindirmek demektir” diyen Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklar ve gençlere yönelik yapılan onlarca projenin yanı sıra resmi ve dini bayramlar başta olmak üzere özel günlerde çocuklara hediyeler dağıttıklarını söyledi.

17 Ekim 2013 Perşembe 13:26
BAŞKENTLİ ÇOCUKLAR BAYRAM HEDİYELERİNİ ALMAYA DEVAM EDİYOR
-BAŞKENTLİ ÇOCUKLAR BAYRAM HEDİYELERİNİ ALMAYA DEVAM EDİYOR…
 
-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, HER BAYRAM OLDUĞU GİBİ BU BAYRAMDA DA BİNLERCEHEDİYE İLE ÇOCUKLARI SEVİNDİRMEYİ SÜRDÜRÜYOR
 
-BAŞKAN GÖKÇEK ÖZEL DİZAYN EDİLMİŞ HEDİYE DAĞITIM ARACI İLE BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ ALTINDAĞ, KEÇİÖRENVE YENİMAHALLE İLÇELERİNİ SOKAK SOKAK GEZEREK ÇOCUKLARA TOP, BEBEK, BADMİNTON OYUN SETİ VE FRİZBİ’DEN OLUŞAN HEDİYELER DAĞITTI
 
-BAŞKAN GÖKÇEK: “BAYRAM DEMEK BİZİM İNANCIMIZDA ÇOCUKLARI SEVİNDİRMEK DEMEK. ONUN İÇİN ÇOCUKLARIN SEVİNCİNİ PAYLAŞMAK BANA AYRI BİR HAZ, AYRI BİR KEYİF VERİYOR”
bayram_1_gun_BAR_5111.JPGBüyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in çocuklara olan sevgisiBaşkentli çocuklar bir başka şanslı” dedirtiyor“Bayram demek bizim inancımıza göre çocuk sevindirmek demektir” diyen Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklar ve gençlere yönelik yapılan onlarca projenin yanı sıra resmi ve dini bayramlar başta olmak üzere özel günlerde çocuklara hediyeler dağıttıklarını söyledi. 
Bayram öncesi çocukları sevindirmek için başladığı mesaisinde Hasköy, Pursaklar, Saray, Çubuk, Şereflikoçhisar’da sürdüren Başkan Gökçek, Bayramın ikinci günü de Altındağ, Keçiören ve Yenimahalle ilçelerini kapsayan gezisinde 20 bine yakın top, bebek, badminton oyun seti ve frizbiden oluşan hediyeleri çocuklara dağıttı.
-“BAYRAMLARIN ANLAMI ÇOCUKLARI SEVİNDİRMEKTİR”
 
Hediye dağıtımı için özel dizayn edilmiş, üzerinde“Ankara” yazısı ve yan taraflarında “Ay yıldız” bulunan“Melih Gökçek” plakalı kırmızı renkli otobüs üstünde bir yandan Ankaralıları selamlayan bir yanda çocuklara hediyeler dağıtan Başkan Gökçek, genç, yaşlı, çocuk başkentliler tarafından gördüğüilgi karşısında memnuniyetini dile getirerek: “Özellikle çocukların sevincini paylaşmak bana ayrı bir haz, ayrı bir keyif veriyor. Özellikle top, bebek ya da diğer hediyelerimizi dağıtırken, bir çocuğun onu eline aldığı anda gösterdiği sevinç bende öyle bir haz meydana getiriyor ki tahmin edemezsiniz. İnanılmaz bir mutluluk duyuyorum. Çünkü çocuk sevindirmek çok ama çok güzel bir şey. Bayramın anlamını onlara da hatırlatabilmek maksadıyla mutlaka çocuklarımızı sevindirmek gerekiyor” diye konuştu.
-BAŞKENTLİ ÇOCUKLARIN HEDİYE SEVİNCİ
 
Bayramda çocukları sevindirmeyi sürdürerek, Altındağ, Keçiören ve Yenimahalle bölgelerinde mahalle-mahalle, cadde- cadde mahalle özel dizayn edilmiş otobüsle dolaşarak hediyeler dağıtan Başkan Gökçek, vatandaşların yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı. 
Hiç beklemedikleri bir anda karşılarında Başkan Gökçek’i gören Ankaralıların şaşkınlık içinde kalırken, çocuklar ise aldıkları hediyeler karşısında yüzlerine kondurdukları kocaman gülücüklerle Başkan Gökçek’e teşekkürlerini iletmiş oldular.