Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKENTLİ ÇOCUKLAR MİCKEY İLE BULUŞUYOR…

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 3 Bin Çocuğu Mickey’nin Muhteşem Dünyası İle Tanıştıracak

11 Aralık 2012 Salı 00:00
BAŞKENTLİ ÇOCUKLAR MİCKEY İLE BULUŞUYOR…

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 3 Bin Çocuğu Mickey’nin Muhteşem Dünyası İle Tanıştıracak.

İstanbul Çocuk Tiyatrosu’nun Sahneye Koyduğu “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali”, 13 Aralık Perşembe Günü, Ortak Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Çocuk Kulübü, Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi Üyeleri ile Sosyal Esirgeme Yuvalarında Kalan Miniklere Perdelerini Ücretsiz Açacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 3000 çocuğu, 5 günlüğüne Ankara’ya konuk olan Mickey’in Müzik Festivali’ne götürecek. Tüm dünyada ve Türkiye’de izlenme rekorları kıran, Turkcell’in İletişim ve Teknoloji sponsoru olduğu “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali”nin Ankara gösterisine konuk olacak çocuklar, eşsiz bir gün yaşayacak.

İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) işbirliğiyle yerelleştirilerek Türk kadrosuyla12-16 Aralık’ta Ankara’da ilk defa Congresium’da sahnelenecek olan gösteride Mickey Mouse ve arkadaşları Minnie, Donald ile Goofy, “Küçük Deniz Kızı”, “Aladdin” ve Disney/Pixar’dan “Oyuncak Hikayesi”nin yıldızlarının da aralarında bulunduğu 25'ten fazla Disney kahramanı sahnede sihirli bir dünya yaratacak. En sevilen Disney filmlerinden bölümlerinin yanı sıra sürprizlerin de olacağı bu muhteşem gösteri boyunca Disney kahramanları  Beyonce, Black Eyed Peas, Baha Men gibi yabancı sanatçıların yanı sıra Kenan Doğulu’nun “Çakkıdı” parçasıyla da doyasıya dans edecekler.

Uzmanlar tarafından özellikle 3-10 yaş arası çocukların psiko-sosyal gelişimine yardımcı olduğu belirtilen gösteri, 5 günlük Ankara turnesinin bir gününde de sosyal sorumluluk projesi kapsamında perdelerini ücretsiz açacak. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren çocuk kulüpleri, Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi üyeleri ile Sosyal Esirgeme Kurumu yuvalarında kalan minikler ve engelli çocuklar, 13 Aralık Perşembe günü Mickey’nin muhteşem dünyası ile buluşma şansına kavuşacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından ATO Congresium’a taşınacak 3 bin çocuk unutamayacağı bir gün yaşayacak.