Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKENT'TE ÇOCUK OLMAK ÇOK GÜZEL

Başkentli çocuklar bayramın son gününde de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten aldıkları hediyelerle mutlu oldular.

20 Ekim 2013 Pazar 19:24
BAŞKENT'TE ÇOCUK OLMAK ÇOK GÜZEL

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, BAYRAMIN SON GÜNÜNDE VERDİĞİ HEDİYELER İLE ÇOCUKLARIN SEVİNÇ KAYNAĞI OLDU
-AYAŞ, BEYPAZARI, GÜDÜL VE NALLIHAN İLÇELERİNİ KÖYLERİNİ DOLAŞAN BAŞKAN GÖKÇEK, TOP, BEBEK, BADMİNTON OYUN SETİ VE FRİZBİ'DEN OLUŞAN HEDİYELERİ BİNLERCE ÇOCUĞA DAĞITTI
-BAŞKAN GÖKÇEK NALLIHAN'DA BİR ÇİFTİN NİŞAN, BİR DİĞER ÇİFTİN İSE DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILDI 

bayram.jpgBaşkentli çocuklar bayramın son gününde de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten aldıkları hediyelerle mutlu oldular.

Uzak yakın demeden Başkenti karış karış dolaşarak çocuklara hediyeler dağıtan Başkan Gökçek, Bayramın son gününde ise Ayaş ile Mart ayında yapılacak seçimlerin ardından Ankara Büyükşehir Belediye sınırlarına katılacak Beypazarı, Nallıhan ve Güdül ilçeleri ile mahalle ve köylerini dolaşarak hem vatandaşların bayramını kutladı hem de çocuklara hediyeler dağıttı.

Gökçek, bayramın son gününde çocuklara hediye dağıtma ve bayramlaşma turuna Ayaş’tan başladı.

Başkan Gökçek'i karşılarında gören Ayaşlılar büyük sevinç yaşarken, çocuklar ise aldıkları birbirinden güzel hediyeler karşısında sevinçlerini gizleyemediler. Başkan Gökçek, daha sonra sırasıyla Güdül, Uruş, Beypazarı, Çayırhan ve Nallıhan'a ile köylerini ziyaret etti. Buraları da özel dizayn edilmiş hediye dolu aracıyla gezen çocuklara top, frizbi, bebek, raket dağıtan Başkan Gökçek, sağanak yağmura aldırmadan kendisini bekleyen vatandaşları selamlayarak 'Bayramın herkese hayır ve bereket ve mutluluk getirmesi" temennilerinde bulundu.

- GENÇ ÇİFTLERE BAŞKAN GÖKÇEK'TEN SÜRPRİZ

Nallıhan'ı ziyaretinde Başkan Gökçek, evliliğe adım atan Gonca Demir ile Fatih Alataş'ın düğün, Hatice Pınaroğlu ile Can Ören'in de nişan törenlerine katılarak hoş bir sürpriz yaptı. Genç çiftlere mutluluklar dileyen Başkan Gökçek'e düğüne katılan konuklarda büyük ilgi göstererek bol bol da hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Başkan Gökçek, Kurban Bayramı öncesinde çocukları sevindirmeye Hasköy, Pursaklar, Saray, Çubuk, Şereflikoçhisar ziyaret ederek başladı. Bayramın ikincisi günü Altındağ, Keçiören, üçüncü günü, Etimesgut, Sincan, Yenimahalle, son gün ise Ayaş, Beypazarı, ve Nallıhan'ı dolaşarak on binlerce çocuğa top, bebek, badminton oyun seti ve frizbiden oluşan hediyeler dağıtarak çocukların bayram sevincine ortak oldu.

Başkan Gökçek, Bayram sonrasında da çocuklara hediyelerini vermeyi sürdürecek.