BAŞKENT'TE KUVVETLİ DON VE BUZLANMA UYARISI

Soğuk ve yağışlı hava Başkent’te de etkisini gösteriyor. Bu sabah saatlerinde başlayan kar yağışı yerini soğuk havaya bırakırken, Meteroloji Genel Müdürlüğü de ısının yaklaşık 20 derece birden düşmesi nedeniyle Başkentlileri oluşması olası risklere karşı uyardı.

17 Mart 2013 Pazar 00:00
BAŞKENT'TE KUVVETLİ DON VE BUZLANMA UYARISI
-METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN YAPILAN AÇIKLAMAYA GÖRE:
“BAŞKENT VE ÇEVRESİNDE PAZAR GECE VE PAZARTESİ SABAH SAATLERİNDE BUZLANMA VE ZİRAİ DON  BEKLENMEKTEDİR”

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Başkent’in hava durumuna ilişkin yapılan açıklamada:
“Soğuk hava dalgası nedeniyle, Pazar gece ve Pazartesi sabah saatlerinden itibaren Ankara merkez ve tüm ilçelerinde kuvvetli buzlanma ile tarımsal faaliyetlerin sürdüğü kesimlerde zirai don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” uyarısı yapıldı.