Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BATIPARK ÇOCUK KULÜBÜ'NDEN SERGİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Batıpark Çocuk Kulübü üyeleri, bir yıl boyunca ürettikleri el sanatları eserlerini yoğun ilgi gören bir sergi ile görücüye çıkardı.

27 Mayıs 2014 Salı 10:32
BATIPARK ÇOCUK KULÜBÜ'NDEN SERGİ

- ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BATIPARK ÇOCUK KULÜBÜ ÜYELERİNİN HAZIRLADIĞI EL EMEĞİ ÜRÜNLER SERGİDE GÖRÜCÜYE ÇIKTI


batipark_sergi.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi Batıpark Çocuk Kulübü üyeleri, bir yıl boyunca ürettikleri el sanatları eserlerini yoğun ilgi gören bir sergi ile görücüye çıkardı.
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren çocuk kulüpleri, pek çok etkinlik ile üyelerinin sosyal hayatını renklendiriyor. Spordan sanata, eğitimden gezilere kadar çeşit çeşit aktivite ile çocukların buluşma adreslerinden biri olan Batıpark Çocuk Kulübü de üyelerine dolu dolu bir eğitim öğretim yılı yaşattı. Bir yıl içinde düzenli olarak verilen kurslardan el sanatları ise yoğun ilgi gördü.
El sanatları kursunda üyelerinin bir yıl boyunca özenle yapılan, seçkin el sanatları ürünleri ise görsel bir ziyafet sunan sergi ile görücüye çıktı.
Serginin açılış törenine, sergi için büyük emek sarf eden eğitmenlerin yanı sıra kulüp üyeleri, veliler ve çok sayıda Batıkentli katıldı. Emek ve sevgiyle yapılan tüm ürünler herkesten tam puan aldı. batipark_sergi1.jpg
Sergide perspektif çalışması, seramik boyama, galveniz boyama, tifani vitray ve boyama vitray çalışmaları renkli bir görsel şölen sunuyor. Bunların yanı sıra sergide, el sanatları dersine gelen minik üyelerin yapmış oldukları çalışmalar da dikkat çekiyor.
Her biri el emeği göz nuru olan bu ürünler, herkesin beğenisini kazanarak takdir topluyor.