Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Belko’da Yaz Dönemi Kampanyası…

-Büyükşehir Belediyesi Belko’nun Yaz Dönemi Kampanyası Çerçevesinde Ankaralılar, 31 Ağustos Tarihine Kadar Kömürün Tonunu 1’i ön Ödemeli 3 Taksitle Peşin Fiyatına 440 Tl’dan Alabilecekler

09 Haziran 2010 Çarşamba 08:53
Belko’da Yaz Dönemi Kampanyası…

BELKO “Şimdi Al Kışın Rahat Et” ve “Kaliteli, Güvenilir Çağdaş Hizmet” sloganlarıyla 2010 yaz dönemi taksitli ithal kömür satış kampanyasını başlattı. İsteyenler ithal parça kömürün tonunu,1’i ön ödemeli 3 taksit halinde peşin fiyatına 440 TL’den alabilecekler. 
31 Ağustos 2010 tarihine kadar sürecek olan BELKO’nun yaz dönemi kampanyası çerçevesinde vatandaşlara; Yapı Kredi Bankası’nın World Card, Garanti Bankası’nın Bonus Card, İş Bankası’nın Maximum Card, Vakıfbank’ın Vakıfcard ve Akbank’ın Axess kredi kartı ile ithal parça kömürün tonunu 460 TL’den 5 eşit taksit halinde alma imkanı da sağlandı.

 -EMEKLİ SANDIĞI EMEKLİLERİNE 6 TAKSİT-

Büyükşehir Belediyesi BELKO ayrıca, Emekli Sandığı ile yaptığı protokol gereği,  emeklilere kampanya süresi olan 31 Ağustos 2010 tarihine kadar, 6  taksitte  kömür satışı yapacak.   
Emekli Sandığı emeklileri, tanıtım kartlarıyla birlikte Kızılay Metro İstasyonu’nda bulunan BELKO Kömür Satış Bürosu’na yapacakları müracaatla, maaşlarından 2 ay sonra kesilmek üzere 6 taksitte kömür alabilecekler.
Kaliteli ve güvenilir kömürün Ankara’daki adresi BELKO’nun, 34 perakende satış deposu ile Ankaralılara hizmet verdiğini ifade eden Genel Müdür Celalettin Kaygusuz, “Hedefimiz Ankaralılara ucuz ve temiz kömür satmak. Başkent’te hava kirliliğine neden olmamak ve hava kirliğini önlemek amacıyla güvenilirliği dünyaca  kabul gören Güney Afrika kömür havzalarından kömür ithal ediyoruz” dedi.
34 perakende satış deposundan halka satış yapan BELKO, 25 kiloluk torbalara konulan kaliteli ithal parça kömürün tonunu peşin 440 TL’den, kredi kartına 5 taksit halinde de 460 TL’den veriyor.

- “ALO KÖMÜR HATTI”-

BELKO’nun uyguladığı politikayla Ankara’da kömür fiyatlarının  aşırı ölçüde yükselmesinin önlendiğini ve istikrar sağlandığını vurgulayan  Kaygusuz, mesai saatlerinde açık olan 211 06 00 numaralı “Alo Kömür Hattı” ile ücretsiz aranabilen 0 800 314 53 14 numaralı telefonla, 10 torbanın altına düşmemek kaydıyla kömür siparişi aldıklarını belirtti. Kaygusuz, Ankaralıları sahte BELKO torbalarıyla satış yapan kaçak kömür satıcılarına karşı uyararak, şikayetlerin Alo 153 Mavi Masa’ya yapılmasını istedi.