Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BELSO'DAN ANKARALILARA SALEP VE SICAK ÇİKOLATA

Büyükşehir Belediyesi BELSO Şirketi, taze sıkılmış meyve suyu hizmeti ile Başkentilerin beğenisini kazanırken, yeni satış noktası ile yeni ürünlerini de hizmete sunuyor. Başkentlilerin kış aylarında taze meyve suları ile vitamin depolamasını sağlayan BELSO, yeni ürünleri sıcak çikolata ve salep ile vatandaşların içini ısıtmayı hedefliyor.

17 Şubat 2015 Salı 09:39
BELSO'DAN ANKARALILARA SALEP VE SICAK ÇİKOLATA

-TAZE SIKILMIŞ MEYVE SUYUNU BAŞKENTLİLERE SEVDİREN ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BELSO ŞİRKETİ, YENİ SATIŞ NOKTASI İLE YENİ ÜRÜNLERİNİ DE HİZMETE SUNDU
-BELSO, SATIŞA SUNDUĞU SICAK ÇİKOLATA VE SALEP İLE KIŞ AYLARINDA ANKARALILARIN İÇİN ISITIYOR

BelsoBüyükşehir Belediyesi BELSO Şirketi, taze sıkılmış meyve suyu hizmeti ile Başkentilerin beğenisini kazanırken, yeni satış noktası ile yeni ürünlerini de hizmete sunuyor.
Başkentlilerin kış aylarında taze meyve suları ile vitamin depolamasını sağlayan BELSO, yeni ürünleri sıcak çikolata ve salep ile vatandaşların içini ısıtmayı hedefliyor.
Başkent’te sosyal hayatının merkezi konumunda olan Milli Müdafaa Caddesi çıkışına yerleştirilen yeni BELSO aracında eski ürünlerle birlikte salep ve sıcak çikolata da satışa sunulmaya başlandı. Başkent’te soğuk hava nedeniyle yoğun ilgi gören yeni ürünler, kentin çeşitli yerlerinde meyve suyu satışı yapan BELSO satış noktalarının da yenilenmesi ile yaygınlaşacak.
BELSO yetkilileri satış noktalarının tamamının zamanla son derece modern bir görünüme sahip yeni araçlarla değiştirileceğini bildirdiler.

-DAHA MODERN SATIŞ NOKTALARI
Belso A.Ş. Genel Müdürü Abdurrahman Karaman, Milli Müdafaa Caddesi Metro çıkışına yerleştirilen yeni satış noktasının son derece yoğun ilgi gördüğünü belirterek, “Gezi olaylarında yakılan araçlarımızın yerine koyduğumuz geçici büfeler istediğimiz özende hizmeti vermemize engel olmaktaydı. Bu eksiği yeni modern satış noktamız ile giderdik” dedi.

-SAĞLIKLI KALİTELİ YENİ TATLAR
BELSO’nun ürünlerinde sağlık, hijyen ve kaliteye önem verdiklerini bildiren Karaman, şunları söyledi:
“Belso A.Ş. olarak tüketicilerden aldığımız övgü ve heyecanla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sağlık, hijyen ve kaliteye verdiğimiz önem ile tüketicilerin teveccühünü kazanmaktayız. Başkentlilerimiz ile Başkentimize gelen misafirlerimizin vitamin ihtiyacını karşılamaya çalışmaktayız. En kısa zamanda diğer satış noktalarımızı da bu modern satış noktamız gibi güncellemeye çalışacağız.”

-"SOĞUK KIŞ GÜNÜ İÇİMİZ ISINDI"-
BELSO satış noktalarında taze sıkılmış meyve suyu satın almayı alışkanlık haline getiren vatandaşlar, sıcak çikolata ve salep ile ilgili beğenilerini şöyle aktardı.

Evincan Ayırtman (26)
Sürekli taze sıkılmış meyve suyu alırım. Özellikle Nartakalın tadını çok seviyorum. Hava soğuk, sıcak çikolata ve salep iyi düşünülmüş. Özellikle arkadaşımı beklerken tadına baktım. Çok hoşuma gitti.

Muzaffer İnözü (24)
Portakal suyunun tadını çok seviyorum. Şimdi salep görünce merak ettim. Denedim tadı son derece iyi güzel soğuk havalarda içimizi ısıttı.

Büşra Cettanır (23)
Meyve suları vitamin deposu, ben çok severim. Şimdi görünce sıcak çikolatayı merak ettim, gerçekten güzel bir tadı var. Düşünmeleri çok güzel.

Uğur Taşyürek (44)
Ben iki yıldır sürekli portakal suyu satın alıyorum. Çocuklara da sürekli götürüyorum. Onlar da severek içiyorlar.

Koray Korkmaz (32)
Özellikle kış aylarında taze portakal suyu içmek çok iyi oluyor. Bu konuda en iyisi de burası, hem fiyatları da uygun.

Alican Sağlam (53)
Ankara’da ilk defa taze sıkılmış meyve suyunu burada içtim, sürekli içiyorum. Genç kalmamın sırrı da taze sıkılmış meyve suları.

BELSO'DAN ANKARALILARA SALEP VE SICAK ÇİKOLATA
BELSO'DAN ANKARALILARA SALEP VE SICAK ÇİKOLATA
BELSO'DAN ANKARALILARA SALEP VE SICAK ÇİKOLATA
BELSO'DAN ANKARALILARA SALEP VE SICAK ÇİKOLATA
BELSO'DAN ANKARALILARA SALEP VE SICAK ÇİKOLATA