Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BİLKENT ŞEHİR HASTANESİ-İNCEK BULVARI YOL BAĞLANTISI ÇALIŞMALARI HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI

BİLKENT ŞEHİR HASTANESİ-İNCEK BULVARI YOL BAĞLANTISI ASFALT ÇALIŞMALARI hakkında kamuoyunda yer alan iddialar tamamen asılsızdır.

01 Eylül 2021 Çarşamba 12:05
BİLKENT ŞEHİR HASTANESİ-İNCEK BULVARI YOL BAĞLANTISI ÇALIŞMALARI HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI

BİLKENT ŞEHİR HASTANESİ-İNCEK BULVARI YOL BAĞLANTISI ÇALIŞMALARI hakkında kamuoyunda yer alan iddialar tamamen asılsızdır.

Özellikle gençlerimizden gelen bilgi taleplerini karşılamak ve ortak aklı önceleyen yönetim anlayışımız gereği taraflarla bir araya gelinip konu detaylıca anlatılacak ve birlikte değerlendirilecektir. Kurumumuzun yeni yönetim anlayışı gereği bir dayatma söz konusu olamayacağı gibi, kente zarar verecek herhangi bir faaliyet yapılması da mümkün değildir. Bu yüzden bir masa etrafında toplanıp ortak akıl ile karar verme süreci işletilecektir.

Bununla birlikte bir kez daha hatırlatmak isteriz ki, Ankara Büyükşehir Belediyesi artık iletişim kurulabilen, ortak aklı önceleyen, kentlilik bilinciyle hareket eden bir kurumdur. Eski yönetim, anlayışıyla birlikte değişmiştir. Buna karşın kimi çevrelerin hala bunu görmeyip kendilerini değiştirmedikleri ve eski yönetim varmış gibi davranmaları üzücü bir gerçektir. İletişim kurulmadan, gerçekler öğrenilmeden, önyargılarla ve basın kurumlarını sosyal medya üzerinden etiketleyerek “tık” popülizmi adına yapılan alışkanlıklardan da bazı çevrelerin vazgeçmesi gerektiğini bilgilerinize sunarız.

Cumhuriyetimizin Başkenti Ankara, ranta karşı, dayatmacı değil kapsayıcı yönetim anlayışıyla yönetilmeye devam edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.