Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

“Bir Yastıkta, Yarım Asır”…

-ONURSAL BAŞKANLIĞINI NEVİN GÖKÇEK’İN YAPTIĞI SOSYAL HİZMETLER EĞİTİM VE YARDIM VAKFI (SOS), EVLİLİKLERİNDE 50 YILI DOLDURMUŞ ÇİFTLERİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLACAK -14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE DÜZENLENECEK KUTLAMADA, SÜPRİZ HEDİYLER DE DAĞITILACAK

06 Şubat 2012 Pazartesi 09:45
“Bir Yastıkta, Yarım Asır”…

Onursal Başkanlığını Nevin Gökçek’in yaptığı Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS), evliliklerinde 50 yılı doldurmuş çiftlerin mutluluklarına ortak olacak.
“Bir yastıkta, yarım asrı” geride bırakan çiftlerin mutluluklarını birlikte yaşamak amacıyla bir etkinlik düzenleyen SOS, aynı yastığa baş koymuş ve evliliklerinde 50 yılı geride bırakmış çiftler için 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kutlama yapacak. Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı’na başvuruda bulunan çiftlerin katılımıyla düzenlenecek kutlama programında sürprizler yaşanacak, yapılacak çekilişle de tatilden, beyaz eşyalara kadar birbirinden güzel hediyeler dağıtılacak.
 Sevgi ışıkları hiç sönmeyen ve 50 yılı geride bırakarak “ölüm onları ayırana dek” birlikteliğe adım atan mutlu çiftlerin, gönüllerince eğleneceği ve çeşitli hediyelerle mutluluklarına ortak olunacak kutlamaya ilişkin açıklamada bulunan Nevin Gökçek, programa, aynı yastıkta 50 yıl ve üstünü geride bırakan çiftlerin katılacağını kaydederek şunları söyledi: 
 “Vakfımızın ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdığı yardımları bizzat kendi ellerimle veririm. Bu ziyaretler sırasında da sık sık içler acısı hayat hikayeleri dinlerim. Eşi tarafından terk edilen veya şiddete maruz kalan kadınların durumlarını öğrenir, evlilik gibi kutsal bir kurumun uğradığı büyük çöküntülere şahit olurum. Bütün bunların yanında çok mutlu evliliklerin yaşandığı sıcacık yuvalar da gördüm. O yüzden biz de bu mutlu çiftlerin ödüllendirilmesi gerektiğini düşündük ve böyle bir kutlama programı hazırlamaya karar verdik.” 
 SOS tarafından 14 Şubat’ta düzenlenecek kutlamaya 50 yılı geride bırakan tüm mutlu çiftlerin davetli olduğunu kaydeden SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek, “Biz de SOS olarak, bu mutluluk dolu yuvaların sıcaklığına ortak olmak istiyoruz. Onların mutluluklarını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çeşitli sürpriz hediyeler ve plaketlerle taçlandırmak istedik” diye konuştu.
Nevin Gökçek, evlilikte 50 yılı dolduran çiftlerin bu kutlamaya katılmak isteyenleri, vakfın Mithatpaşa Caddesi No: 74’te bulunan adresine veya 419 88 96 numaralı telefonuna başvuruda bulunabileceklerini söyledi.