Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Budapeşte Heyeti Ankara’ya Hayran Kaldı…

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK, BUDAPEŞTE BELEDİYE BAŞKANI ISTVAN TARLOS VE BERABERİNDEKİ HEYETE PROJE ALANLARINI GEZDİRDİ -KONUK BAŞKAN TARLOS: “PROJELERE HAYRAN KALDIM”

16 Eylül 2011 Cuma 10:39
Budapeşte Heyeti Ankara’ya Hayran Kaldı…

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Macaristan’ın Başkenti Budapeşte Belediye Başkanı Istvan Tarlos ve beraberindeki heyete Ankara’yı gezdirdi.

1.JPG
 Başkan Gökçek’i makamında ziyaret eden ve ardından da Büyükşehir Belediyesi’nin Başkent’te gerçekleştirdiği ve yapımı devam eden proje alanlarını gezen Konuk Başkan Tarlos, “Projelere hayran kaldım” dedi.
 Başkan Melih Gökçek’in eşliğinde önce Hacı Bayram  Camii’ne giden ve burada Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaları en ince ayrıntısına kadar Başkan Gökçek’ten dinleyen heyet daha sonra Altınpark’a geçti. Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’in kullandığı golf arabasıyla Altınpark’ta kısa bir tur atan ve buradaki çalışmaları izleyen konuk heyet, ziyaret öncesi gezdiği Gençlik Parkı ve Dikmen Vadisi’ne ilişkin de bilgi aldı.

-“HİZMETLERİ HAYRANLIKLA İZLEDİM”

2.jpg

 Gezinin sonunda ANFA Belediye Evi’nde kendilerini öğle yemeği için bekleyen Başkan Gökçek’in eşi Nevin Gökçek ile buluşan ve karşılıklı hediyeler veren konuk heyet, gezi için teşekkür etti. Gezi boyunca gerçekleştirilen projelere ilişkin bilgi aldığını kaydeden Budapeşte Belediye Başkanı Tarlos, yapılan güzel hizmetleri hayranlıkla izlediğini söyledi.