Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyük Ankara Festivali Altıncı Gününde Gülben Ergen Sevenlerini Coşturdu…

-Başkan Gökçek, Her Gün Olduğu Gibi Konser Sonrası Çocukları Top Dağıtarak Sevindirdi

08 Temmuz 2011 Cuma 14:11
Büyük Ankara Festivali Altıncı Gününde Gülben Ergen Sevenlerini Coşturdu…

1.JPG

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Uluslararası Büyük Ankara Festivali”nde gece konserleri yüz binlerce Başkentliyi festival alanında buluşturmaya devam ediyor.
Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz’ın yaptığı muhteşem konserde hayranlarının alkışlarıyla sahneye çıkan ünlü sanatçı Gülben Ergen sesi, şarkıları ve üstün sahne performansı ile festivalin 6. gecesine damgasını vurdu. 
 Konser alanındaki coşkudan etkilenen Gülben Ergen, “Selam Ankara ben geldim. Ankara’da şarkı söylemeyi çok özlemişim. Bizi buluşturan herkese çok teşekkürler ” diyerek duygularını dile getirdi.
Özellikle izleyicilerin isteklerini seslendiren sanatçının şarkıları izleyicilerin yoğun katılımıyla koro halinde söylendi. Zaman zaman hüzünlü şarkılarla duygusal bir atmosfere giren, zaman zaman hareketli parçaların egemen olduğu konser, izleyicilere unutamayacakları bir gece yaşattı. 

2.jpg
Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, konser sırasında sahneye gelerek Gülben Ergen’e, “Sevgili Ankaralılar Gülben Ergen’e hoş geldiniz diyerek belediyemiz adına plaket takdim etmek istiyorum” diyerek plaketi verdi.
Festival boyunca her gün alanı ziyaret ederek Başkentlilerle buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, eşi Nevin Gökçek ile birlikte konserleri izlemeye devam ettiler.

3.jpg
Festivalin 6. gecesinde sahne alan diğer bir sanatçı da Türk Sanat Müziği’nin değerli ismi Eda Karaytuğ oldu. Sanatçı Eda Karaytuğ’un Türk Sanat Müziği’nin sevilen eserlerinden oluşturduğu repertuar izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Vural ise Eda Karaytuğ’a günün anısına bir plaket takdim etti.
Konserden sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, her gece olduğu gibi alanda bulunan çocuklara top dağıttı.