Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyük Ankara Festivali’nde 4. Gün…

-Sevilen Sanatçı Ebru Gündeş Ankaralı Hayranlarını Coşturdu -11 Temmuz’a Kadar Sürecek Olan ve Akm Alanının Dört Bir Tarafına Kurulan ve Birbirinden DEĞİŞİK Aktivitelere Ev Sahipliği Yapan Festivalde, On binlerce Başkentli, Eğlenceye, Coşkuya ve Süprize Doyuyor

07 Temmuz 2010 Çarşamba 05:19
Büyük Ankara Festivali’nde 4. Gün…

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilerek, Ankara’da tatil keyfi yaşamanın mutluluğunu sunan “Büyük Ankara Festivali” başkentlilerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.

1.JPG
Ankaralılar, Temmuz sıcağına aldırmadan sabah saatlerinden itibaren çoluk çocuk aileleri ile birlikte Atatürk Kültür Merkezi’nin bulunduğu eski Hipodrom alanına akın ederken, festivalin dördüncü gecesinde, Ebru Gündeş konseri on binlerce Başkentliye unutulmaz bir müzik keyfi yaşattı.
Başkentliler, festival süresince sevdikleri sanatçıların konserlerini izlerken, mesai saatinin tamamlanması ve akşam serinliği ile alanı dolduran on binlerce Ankaralı, hayranı olduğu Ebru Gündeş konseri ile büyük keyif yaşadı.
Ebru Gündeş, konserinde geçmişten günümüze seslendirdiği sevilerek dinlenen duygusal parçalarıyla Ankaralılara unutulmaz bir gece yaşattı.
- HÜZÜNDEN COŞKUYA –

2.jpg
Konserine hüzünlü ve duygusal şarkılarla başlayan Ebru Gündeş, şehit haberlerinden duyduğu üzüntüyü belirterek, “Melih Gökçek’e sonsuz teşekkür ediyorum bizi bir araya getirdiği için. Bugün hiç içimden şarkı söylemek gelmiyor aslında. Şehit haberleri bizi üzdü. Hiçbir şey hiçbir terör bizi yıkmamalı, yıldırmamalı. İstenen bizim huzursuz olmamız, mutsuz olmamız. Zor okuyacağız ama kimseyi de güldürmeyeceğiz. Tekrar hoş geldiniz şerefler verdiniz” diyerek, binlerce hayranıyla birlikte “10.Yıl Marşı”nı çoşkuyla söyledi. Gündeş, konserine eski ve yeni şarkılarından örnekler sunarak devam etti.
Gündeş, “Gel Vefasız”, “Alev Alev”, “Kızıl Mavi” isimli duygusal parçalarının yanı sıra “Fırtınalar”, “Çingenem” gibi hareketleri şarkılarıyla da izleyenleri bir kez daha kendine hayran bıraktı.
“Demir Attım Yalnızlığa” isimli unutulmaz şarkısını da sevenleriyle beraber seslendiren Ebru Gündeş, “Dertler benim Olsun” ve “Dün Akşam Yine Benim Yollarıma Bakmışsın” adlı şarkılarla konser alanını dolduran Başkentlileri coşturdu.
Konserinde türkü de seslendiren Ebru Gündeş, Başkentlilerle birlikte “Misket”i söyledi.
Konseri “10 Yıl Marşı”nı ikinci kez söyleyerek tamamlayan Ebru Gündeş’e, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Gökşin tarafından plaket verilirken, havai fişek gösterisi ise alandaki eğlenceyi doruğa taşıdı.