Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyük Ankara Festivali’nde Beşinci Gece…

-Her Gece Birbirinden Ünlü Sanatçıların Müzik Ziyafeti Sunduğu Festival’de, Onbinlerce Başkentli, Beşinci Gecede de Gülşen ve Murat Dalkılıç’ın Şarkılarıyla Coştu -Farklı Etkinliklerle Gün Boyu Eğlenen ve Çocuklarıyla Güzel Bir Gün Yaşayan Başkentliler, Akşamüstü Yağan Yağmura Rağmen Konserleri İzledi

07 Temmuz 2011 Perşembe 14:14
Büyük Ankara Festivali’nde Beşinci Gece…

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Büyük Ankara Festivali”nin beşinci gecesinde de Ankaralıların buluşma adresi yine AKM alanı oldu.
On binlerce Ankaralı, her gece ayrı bir yıldızın sahne aldığı Festival alanına akın ederek, çocuklarıyla birlikte gündüz ayrı gece ayrı etkinliklere katılmaya beşinci günde de devam etti.
Konser saati geldiğinde ise on binlerce konuk, Gülşen ve Murat Dalkılıç’ın birbirinden güzel parçalarına hep birlikte eşlik ederek, yağan yağmura aldırmadan, coşku dolu bir yaz akşamını Başkent’te geçirmenin ayrıcalığını yaşadılar.

-BÜYÜKŞEHİR’DEN “BAŞKENT’TE YAZ FARKI”…

Festivale gelen her yaştaki ziyaretçi, ilgisini canlı tutacak farklı etkinliğin bir parçası olurken, akşamları da birbirinden ünlü sanatçıların verdiği konserlerle “Başkent’te Yaz Farkı”nı yaşıyorlar.  Beşinci gece konserleri öncesi yağan yağmur bile Başkentli vatandaşların Türk Pop Müziği’nin sevilen sesleri Gülşen ve Murat Dalkılıç’ı izlemelerine engel olmadı.
 Gün boyu her yeri ayrı bir etkinlik ve eğlenceyle dolu festival alanında gezen çocuklar, akşam saatlerinde hediyeleri olan topları alarak mutluluklarını ikiye katladılar. Eğlencenin hiç bitmediği ve her gün artarak sürdüğü festivalde, çocuklar gündüzleri cıvıl cıvıl ve rengarenk dev oyuncaklarda eğlenirken, büyükler de stantlarda  alışveriş yaptılar.

-¬ŞARKILARA ON BİNLERCE KİŞİLİK GÖNÜL KOROSU…

Festivalde konser saati yaklaştıkça, dev konser alanına akın eden Başkentliler, yine müziğe doydu. Her gece birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı festivalde beşinci gece konser konuğu sevilen sanatçı Murat Dalkılıç şarkılarını, Başkentlilerin oluşturduğu gönül korosuyla birlikte seslendirdi. 
Gündüzleri dev alandaki çeşitli gösteri, yarışma, eğlence, aktivite ve konserlerle coşan Başkentlilerin, akşam konser heyecanı Dalkılıç’ın ardından Türk Pop Müziği’nin sevilen sanatçısı Gülşen ile devam etti. Özellikle gençlerin dillerden düşmeyen parçalarını Başkentliler için seslendiren Gülşen’in şarkıları, AKM alanından, tüm Başkent’e yayılırcasına coşku dolu bir şekilde geçti.

-BAŞKAN GÖKÇEK’TEN SANATÇILARA PLAKET VE TEŞEKKÜR…

“Ankaralıların adına sanatçılarımız Gülşen ve Murat Dalkılıç’a teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum” diye konuşan Başkan Melih Gökçek, sanatçılara çiçek ve plaket verirken, festivale gelen tüm vatandaşlara iyi eğlenceler diledi.
Sanatçı Dalkılıç, “Ne kadar şanslıyız ki böyle güzel bir organizasyonda Ankara’da sizlerle birlikteyiz” derken, Gülşen ise, onları bu güzel organizasyonla buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e, organizasyonda emeği geçen herkese ve  yağmura rağmen konserine gelen tüm Başkentlilere çok teşekkür etti.
Konserin ardından da Ankara’nın dört bir tarafından görülen muhteşem havai fişek gösterisini alkışlarla izleyen Başkentli çocuklar, günün sonunda da Başkan Gökçek’in özel olarak hazırlanan alanda dağıttığı topları alarak, festivalin tadını çıkarttılar.