Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyük Ankara Festivali’nde “Çiçek Şov”…

-Festivalin Son Gününde (10 Temmuz Pazar) Ankara Çiçekçiler Odası, “Çiçek Şov ve Çiçek Yarışması” Düzenleyerek, Başkentlileri Çiçeklerle Uğurlayacak

08 Temmuz 2011 Cuma 14:01
Büyük Ankara Festivali’nde “Çiçek Şov”…

1.JPG

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Büyük Ankara Festivali, her gününde ayrı bir aktivite ve heyecanı Başkentlilere yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Festivalin son günü (10 Temmuz Pazar), Ankara Çiçekçiler Esnaf Odası, “Çiçek Şov ve Çiçek Yarışması” düzenleyerek, “en güzel çiçeği” seçecek. 
 Muhteşem bir kapanışla Başkentlilere veda edecek olan Festivalin son gününde saat 17.00’da Ankara Çiçekçiler Esnaf Odası’nın yapacağı yarışma sonunda, tüm Başkentlilere çiçek dağıtılacak.
Başkent’te fırtınalar estiren muhteşem Büyük Ankara Festivali’nde, her gün ayrı bir etkinlik, ayrı bir gösteri, ayrı bir eğlence ve ayrı bir ünlünün konseriyle coşan Başkentliler, festivalin son gününde de çiçeklerle uğurlanacak.

-EN GÜZEL ÇİÇEK SEÇİLECEK

2.jpg

Düzenlenecek yarışmaya ilişkin bilgi veren Ankara Çiçekçiler Esnafı Odası Başkanı Emin Çimen, “Festivalin son gününde düzenlenecek olan yarışmamızda Başkent’te hizmet veren çiçekçilerimizin tanzim edecekleri en güzel çiçeği seçeceğiz. Jürimizin seçeceği en güzel çiçeği yapan çiçekçimizi de ödüllendireceğiz. Ayrıca yarışmanın sonunda da izleyen tüm Başkentlilerimize çiçek hediye ederek, festivalin son gününde onları çiçeklerle uğurlamış olacağız” dedi.