03 Temmuz 2013 Çarşamba 00:00
BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ'NDE 17. GÜN

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, AKM ALANI’NINDAKİ BÜYÜK ŞÖLENİ, 17. GÜNÜNDE DE COŞKUNUN, EĞLENCENİN VE MÜZİĞİN ADRESİ OLDU

-BİNLERCE BAŞKENTLİNİN HER GÜN BULUŞMA ADRESİ HALİNE GELEN BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ, YİNE GÜNDÜZ EĞLENDİRDİ, AKŞAM DA LİNET VE HAKAN ALTUN’UN ŞARKILARIYLA HAFIZALARA KAZINDI

-HER ANI AYRI EĞLENCEYLE DOLU ALANDAKİ DEV TRANSFORMERS ROBOT MAKETLERİ VE ÖZEL GİYSİLİ DANSÇILARI ÇİZGİ DÜNYASINI FESTİVAL ALANINA TAŞIDI

6_buyuk_ankara_festivali_17gun_HKN_9176.JPGBüyük Ankara Festivali, Başkentlilerin akın ettiği buluşma adresi olmaya devam ediyor. Binlerce Başkentli, 17. günde de çoluk çocuk Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel “Büyük Ankara Festivali”nin düzenlendiği Atatürk Kültür Merkezi (AKM) alanına koştu.

Ünlü sanatçılar Linet ve Hakan Altun’un şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden Başkentliler, iki ayrı güçlü sesle yine festivalde müzik dolu bir gece yaşadılar.

-TRANSFORMERS ROBOTLARI FESTİVAL ALANI’NDA

Her noktasında ayrı eğlence, her anında ayrı heyecanın yaşandığı dev festival alanında, genç yaşlı herkes aktiviteye doyuyor. Ünlü sanatçıların sahne aldığı konser alanının hemen arkasında konuşlandırılan çizgi dünyasının en sevilen kahramanlarından olan Transformers robotlarının maketleri de özellikle çocukların ilgi odağı oldu.

Çizgi dünyasını festival alanına taşıyan 11 adet dev robota eşlik eden özel 3 boyutlu robot giysili dansçılar da özel gösterileriyle dev maketlere görsel bir hareketlilik kazandırdı.

-LİNET’İN GÜÇLÜ SESİ COŞTURDU

Yeşiliyle, trafiğiyle, sosyal ve kültürel faaliyetleriyle kıskandıran Başkent, Büyük Ankara Festivali ile de coşkunun, 6_buyuk_ankara_festivali_17gun_SRCN0166.JPGeğlencenin ve müziğin adresi olmaya devam ediyor. 17 gündür Başkent Ankara’yı sallayan, tüm Başkentlilerin buluşma adresi olan Büyük Ankara Festivali’nde yine ünlü sanatçıların dillerden düşmeyen şarkıları yankılandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek’in de yalnız bırakmadığı Başkentliler, önce Linet’in güçlü yorumuyla seslendirdiği parçalara hep bir ağızdan eşlik ettiler. Konser sırasında Başkent’te bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Linet, “Bizi, bugün sizlerle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e teşekkür ediyorum” dedi.

-HAKAN ALTUN İLE GECENİN FİNALİ

Coşkusu hiç eksilmeyen festival alanının ikinci ünlü konser konuğu ise fantezi müziğin güçlü sesi Hakan Altun oldu. Altun’un kimi zaman hüzünlendiren aşk şarkıları, kimi zaman da coşturan hareketli parçalarına eşlik eden Başkentlilerin, cep telefonlarının ışıklarıyla oluşturdukları renk cümbüşü de konser alanında görsel bir şölen sundu.