04 Temmuz 2013 Perşembe 00:00
BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ'NDE 18. GÜN

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN AKM ALANI’NDAKİ BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ TÜM HIZIYLA, TÜM COŞKUSUYLA, MÜZİĞİYLE, EĞLENCESİYLE DEVAM EDİYOR

-KUBAT VE YILDIZ TİLBE KONSERLERİNDE BU KEZ ON BİNLER YERİNDE DURAMADI, MÜZİĞİN COŞKUSUYLA DOYASIYA EĞLENDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te yaşamanın farkını yine ortaya koyuyor ve on binlerce Ankaralıyı her yıl geleneksel Büyük Ankara Festivali’nde bir araya getirip, eğlendirmeye, coşturmaya, müzik dolu geceler yaşatmaya devam ediyor.

Festival 18. gününde de coşkulu, heyecanlı, canlı ve müzik dolu bir güne imza attı. Büyük konser alanına sığmayan on binlerce Başkentli, Kubat’ın kimi zaman coşturan kimi zaman hüzünlendiren şarkılarının ardından Yıldız Tilbe’nin yanık sesiyle söylediği parçalarına hep bir ağızdan eşlik etti.

­-BAŞKENT’İN KISKANDIRAN FESTİVALİ

Başkent Ankara’nın altıncı yılında yine kıskandıran, örnek olan, yerli yabancı binlerce konuğu ağırlayan Büyük Ankara 6_buyuk_ankara_festivali_18gun_BAR_0233.JPGFestivali, vatandaşların buluşma adresi olmaya devam ediyor. Festival alanının dört bir köşesindeki onlarca değişik gösteriyi izleyen, ödüllü yarışmalara katılan, yemeklerini yiyen, tanıtım stantlarını gezen Başkentliler, havanın kararmasının ardından büyük konser alanına geçtiler.

Büyük küçük herkes için oluşturulan değişik eğlencelerin ardından, “gecenin bir de müzik dolu bir finali olsa” diyenlerin buluştuğu konser alanında 18. Gününde ünlü sanatçılar Kubat ve Yıldız Tilbe sahne aldı.

Bir yandan festival alanındaki etkinlikler sürerken, ünlü sanatçıları daha yakından görmek ve şarkılarına eşlik etmek isteyenlerin doldurduğu konser alanında yine coşku ve müzik vardı.

-KUBAT İLE HÜZÜN VE COŞKU

On binlerin önünde beklediği sahneye ilk olarak çıkan Kubat, söylediği şarkılara eşlik eden Başkentlileri kimi zaman hüzünlendirdi, kimi zaman da coşku dolu anlar yaşattı. Hüzün dolu şarkılarına karanlığı aydınlatan ve alanda değişik bir ışık ahengi oluşturan dinleyenlerin cep telefonlarını sallayarak eşlik ettiği Kubat, şarkılarına hareketli parçalarla devam etti.

-YILDIZ TİLBE’DEN MÜZİK ŞOV

6_buyuk_ankara_festivali_18gun_BAR_0299.JPGKonser alanına sığmayan binlerce Başkentlinin, alandan tüm Ankara’ya yayılan alkışları ve sevgi gösterileriyle sahneye çıkan 18. günün ikinci ünlüsü ise Yıldız Tilbe oldu.

Eski ve yeni parçalarından oluşan zengin repertuarını sevenleriyle birlikte söyleyen, kimi zaman kendisi susan ve Başkentlilerin alanı inleten sesleriyle şarkılarına devam eden Yıldız Tilbe, zil takıp oynayanlara eşlik etti, halay çekti, yanık sesiyle söylediği parçalarla kendisini dinleyenlere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.

-FESTİVAL KORTEJİ ETLİK’TE

AKM alanında ziyaretçi sayısı ve coşkusu her geçen gün artan Büyük Ankara Festivali sürerken, özel olarak ışıklandırılmış ve animasyonlu dev oyuncak maketlerinden oluşan Festival korteji de ilçeleri karış karış gezmeye devam ediyor. Festivalin 18. gününde de Etlik’te konuşlanan uzun kortej, GATA önünde başlayıp ve Osmanlı İş Merkezi önündeki Demet Akalın Konseri’nin olduğu alana doğru hareket ederek, festival coşkusunu Etlik’e taşıdı.