Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyük Ankara Sirki Coşkusu Devam Ediyor…

- Ankara Büyükşehir Belediyesi Tarafından Geleneksel Hale Getirilen Büyük Ankara Sirki Hafta Sonu İki Ücretsiz Gösteri İle Büyüleyici Şovlarına Devam Ediyor

03 Aralık 2010 Cuma 03:12
Büyük Ankara Sirki Coşkusu Devam Ediyor…

1.JPG

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 12.’si düzenlenen Büyük Ankara Sirki bütün coşkusuyla devam ediyor. Hafta içi ilköğretim öğrencilerini ağırlayan sirk, hafta sonu bir kez daha Başkentlilerle buluşacak.
ASKİ Kapalı Spor Salonu’nda cumartesi ve pazar günleri saat 14.00 ve 18.00’de perdelerini açan Büyük Ankara Sirki, ücretsiz gösterileriyle yine büyüleyecek.

2.jpg
Filmlerden hafızalara kazınan hayal dünyası binlerce çocuk ve yüreği çocuk kalan Başkentli için gerçek oluyor… Perdenin aralanmasıyla bambaşka bir dünyaya pencere açılıyor… Akrobatlar, palyaçolar, cambazlar, köpekler, atlar, ayılar, teker teker marifetlerini sergiliyor… Binlerce Başkentli, bu renkli dünyanın parçası olurken minik yürekler bazen kahkahaya boğuluyor bazen hızla çarpmaya başlıyor…
Sirklerin renkli dünyasını kaçırmayanlar için bu yıl ilk kez Amerikan Kalso adı verilen dönen makas gösterisi, hava akrobatları, ip cambazları, Tibet Öküzü, dağ koyunu, ayı, köpek gösterileri, motorlu küre, palyaçolar ve birbirinden ilginç büyüleyici şovlar Başkentlileri bekliyor.
Ankaralıların, gösterilere sorunsuz ulaşabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, kentin çeşitli noktalarından ASKİ Spor Salonu’na gösteri saatlerinden 1 saat önce ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor.
Büyük Ankara Sirki, Ocak ayı ortasına kadar gösterilerine devam edecek.