BÜYÜK ANKARA SİRKİ'NE ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERLERİ

Büyükşehir belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği büyük ankara &moskova sirki’ne, başkentlilerin kolay ve rahat ulaşabilmesi için ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek Kurban bayramı’nın ikinci gününden itibaren başlayacak gösterilerden bir saat önce, başkent’in dört bir tarafındaki 29 ayrı noktadan otobüsler, ücretsiz olarak sirke ulaşım sağlayacak

22 Ekim 2012 Pazartesi 11:28
BÜYÜK ANKARA SİRKİ'NE ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERLERİ

thumb.jpgBüyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Büyük Ankara&Moskova Sirki’ne, Başkentlilerin kolay ve rahat ulaşabilmesi için kentin dört bir tarafında belirlenen hareket noktalarından, ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.

ASKİ Kapalı Spor Salonu’nda Kurban Bayramı’nın 2. (26 Ekim Cuma) gününden itibaren yeniden Başkentlilerle buluşacak ve 2 ay boyunca gösterilerini sahneleyecek olan Sirke çocuklarıyla, misafirleriyle veya yakınlarıyla gitmek isteyenler, yine Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz otobüs seferleriyle sorunsuz bir şekilde ulaşabilecekler.

75 kişilik kadroyla 2 ay boyunca 75 gösterisini Başkentliler için sahneleyecek olan Sirk’te hava akrobasi grubu, ip cambazları, palyaçolar, illüzyonistler, Kafkas atları, köpekler ve kaplanların heyecan verici şovları hem eğlendirecek, hem şaşırtacak hem de salondaki adrenalini arttıracak.

Büyük Ankara&Moskova Sirki, Pazartesi hariç hafta içi her gün saat 13.00’de okullara özel gösteri yapacak.

SİRK’E, 29 AYRI NOKTADAN ÜCRETSİZ VE KOLAY ULAŞIM

HAK_9471.jpgBayram’ın ikinci, üçüncü ve dördüncü günü ile Cumhuriyet Bayramı’nda saat 14.00 ile 18.00’da günde iki gösteri, 2 ay boyunca da hafta sonları Cumartesi ve Pazar günleri aynı saatlerde heyecan dolu gösterileriyle sahne alacak olan Sirk’e ücretsiz ulaşmak isteyen Başkentliler, gösterilerden bir saat önce (saat 13.00 ve saat 17.00) hareket edecek olan otobüslere, aşağıdaki noktalardan binebilecekler:

• Demetevler Metro Hastane Durağı
  • Demetevler Parkı Önü / Hacegan