BÜYÜKŞEHİR AVRUPALI KONUKLARINI AĞIRLAYACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Avrupa’nın önemli ve etkin toplantılarından birine daha ev sahipliği yapacak. Avrupa Konseyi ve Avrupa Birliği’ne öneriler sunan en büyük ve bağımsız bölgesel idareler ağı olan Avrupa Bölgeler Asamblesi 2014 yılı Sonbahar Büro Toplantısı, 16 Aralık Salı Sheraton Otel’de gerçekleştirilecek.

15 Aralık 2014 Pazartesi 13:38
BÜYÜKŞEHİR AVRUPALI KONUKLARINI AĞIRLAYACAK

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 35 ÜLKENİN ÜYESİ OLDUĞU AVRUPA BÖLGELER ASAMBLESİ (AER) 2014 YILI SONBAHAR BÜRO TOPLANTISINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

-SHERATON OTEL’DE YARIN (16 ARALIK) GERÇEKLEŞECEK TOPLANTIDA, DAHA ETKİLİ BİR BÖLGESEL YÖNETİM İÇİN SORUNLAR VE ÇÖZÜMLERİ MASAYA YATIRILACAK

Saat 9.30’daki açılış konuşmalarıyla başlayacak toplantıda, “Kamu Sektöründe Yenilik: Daha Etkili Bir Bölgesel Yönetim için Sorunlar ve Çözümleri” ana temasında çeşitli konular masaya yatırılacak.

35 ülke, 250 bölge ve 15 bölgelerarası kuruluştan oluşan AER, 1985 yılından bu yana faaliyet gösteriyor.

Avrupa Konseyi ve Avrupa Birliği gibi önemli uluslararası kuruluşlara öneriler sunan AER, bölgelerarası işbirliği ve bölgesel çıkarlar konularında lobi faaliyetleri de yürütüyor.