Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir, Başarılı Öğrencileri Akçay Kampı’na Götürüyor…

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ, BAŞTAN SONA YENİLENEN AKÇAY KAMPI İLE ÖDÜLLENDİRİYOR -TÜM BİR YILIN OKUL VE SINAV STRESİNİ ÜZERLERİNDEN ATMAK İÇİN AKÇAY’A GİDECEK BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN İLK KAFİLESİ, 25 HAZİRAN CUMARTESİ GÜNÜ YOLA ÇIKIYOR -BİR HAFTA BOYUNCA GEZİLER, AKTİVİTELER, SPORTİF FALİYETLER VE GÖSTERİLERLE DOLU UNUTULMAZ BİR TATİL YAŞAYACAK OLAN ÖĞRENCİLER, TÜM BU 5 YILDIZLI KONFORDAN ÜCRETSİZ OLARAK FAYDALANACAK

23 Haziran 2011 Perşembe 03:30
Büyükşehir, Başarılı Öğrencileri Akçay Kampı’na Götürüyor…

1.JPG

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bir yıl boyunca hizmetleriyle hep yanında olduğu öğrencileri, tatilde de yalnız bırakmıyor ve Akçay Tatil Kampı ile ödüllendiriyor.
Okullarında taktir ve teşekkür belgesi alarak başarılı olan öğrencileri gruplar halinde, birer hafta ücretsiz tatile götüren Büyükşehir Belediyesi’nin ilk öğrenci kafilesi, 25 Haziran Cumartesi günü Akçay’a doğru yola çıkıyor.
Birbirinden güzel geziler, gösteriler, aktiviteler ve sportif faaliyetlerle dolu, bir haftalık doyasıya ücretsiz tatile ilk etapta 170 öğrenciyi götürecek olan Büyükşehir Belediyesi, yaz boyunca toplam 11 kez Akçay Kampı’nda Başkentlileri ağırlayacak. Dört kez başarılı erkek öğrenciler, dört kez başarılı kız öğrenciler, bir kez yetim ve öksüzler, bir kez yaşlılar ve bir kez de engelli vatandaşları Akçay Kampı’na götürecek olan Büyükşehir Belediyesi, onlarca değişik aktiviteyle unutulmaz bir yaz keyfini misafirlerine yaşatacak.

-BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜCRETSİZ 5 YILDIZLI OTEL KONFORU 

2.jpgMisafirlerinin yol dahil, tüm ihtiyaçlarını karşılayacak olan Büyükşehir Belediyesi, her yıl düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği Akçay Kampı’na, geçtiğimiz yıl yapılan restorasyon çalışmaları nedeniyle ara vermişti. Baştan sona yenilenen ve 5 yıldızlı otel konforundaki yepyeni görüntüsüyle konuklarını ağırlayacak olan kampta, dev havuzdan, amfi tiyatroya, birbirinden güzel ve ferah odalardan, spor salonlarına, kalabalık uzman personelden, gezilere kadar pek çok aktivite tatilcilerle buluşacak.

-TATİLİN ADRESİ AKÇAY KAMPI

3.jpgPeki başarılı öğrencileri ve Başkentli misafirleri Akçay Kampı’nda neler bekliyor?
Baştan sona yenilenerek, ilk misafirlerini ağırlayacak olan Kampta konuklar, bir haftalık kamp süresince doğa ile iç içe hem tatil yapma imkanı bulacak, hem de eğitmenler eşliğinde basketbol, yüzme, voleybol, satranç, masa tenisi gibi sportif faaliyetlere katılıp, Çanakkale çevresinde ve şehitliğinde bulunan tarihi ve turistik yerleri de gezme imkanı elde edecekler. Altınoluk ve Akçay’a turistik gezilerin de düzenleneceği kampın son günü ise kamp ateşi ile düzenlenecek eğlenceler, hafızalarda unutulmaz bir yer edinecek.

-BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR     
         Büyükşehir Belediye Binası’nda yer alan Halkla ilişkiler bölümündeki Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Bankosu’na yapılacak başvurularda;
Taktir ve Teşekkür alan 5. 6. 7. ve 8. sınıf öğrencileri:
“Velisi ile birlikte yapılacak başvuruda, Fakirlik ilmuhaberi, bir adet fotoğraf, ikinci döneme ait karne fotokopisi ve aslı (taktir ve teşekkür belgesi ile), öğrencinin nüfus cüzdanı fotokopisi ve aslı, velinin nüfus cüzdanı fotokopisi ve aslı”
         65 yaş ve üstü yaşlılar ile yetim ve öksüzler için sağlık belgesinin yeterli olduğu başvurularda, engelliler için ise kendilerine refakat edecek bir kişi ile birlikte sağlık belgesi getirmeleri gerekiyor.