Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ…

Vietnamın Başkenti Kardeş Kent Hanoi’ye Sosyo Kültürel Bağların Güçlenmesi İçin Resmi Ziyaret Düzenlenecek

13 Aralık 2012 Perşembe 00:00
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ…

Vietnamın Başkenti Kardeş Kent Hanoi’ye Sosyo Kültürel Bağların Güçlenmesi İçin Resmi Ziyaret Düzenlenecek

        Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden bir heyet, kültürel ve dostluk bağların güçlenmesi için Vietnam’ın Başkenti Hanoi’yi ziyaret edecek.

         Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantıları, Başkanvekili Ali İhsan Ölmez başkanlığında devam ediyor. Kent gündemine ilişkin gündem maddelerinin görüşüldüğü meclis toplantısında, Hanoi Belediye Meclisi’nden gelen davet mektubu görüşüldü.

        Hanoi Belediye Meclis Başkanı Bayan Ngo Thi Doan Thanh’ın geçen yıl Ankara’ya yaptığı ziyaretten memnuniyetini davet mektubunda dile getirdiği belirtilerek, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden bir heyeti dostluk ve işbirliği bağlarını kuvvetlendirmek amacıyla Hanoi’ye davet ettiği ifade edildi. Davetin kabul edilmesi üzerine, Ankara’nın kardeş kenti Hanoi ile sosyo-kültürel bağların güçlenmesi ve belediye hizmetlerine ilişkin bilgi ve tecrübelerin paylaşılması hususunda temaslarda bulunmak üzere bir heyetin Vietnam’a görevli olarak gitmesi kararlaştırıldı.

        Büyükşehir Belediye Meclisi’nin olağan toplantısında oybirliği ile kabul edilen bir başka Başkanlık yazısı da Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından üretilen konutların satışları ile ilgili oldu. Karara göre, konutlar, kitap, broşür, el ilanı, radyo, internet kanalları, gazete, dergi ve diğer yayınlar aracılığı ile tanıtılacak. Basım, yayın, ilan, tanıtım ve duyurular Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı aracılığı ile yapılacak.