BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent turizmi ve yeşillendirme çalışmalarına katkı sunacak düzenlemelere yatırım yapmaya devam ediyor. Mücavir alan sınırları içinde sayısız park ve yeşil alan çalışması yürüten Büyükşehir Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile protokol imzalayarak, Güdül ve Kızılcahamam’ın doğal güzelliklerinde de düzenleme çalışmaları yapacak.

15 Ağustos 2013 Perşembe 10:21
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ANKARA TURİZMİNE BİR KATKI DAHA

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜDÜL İLÇESİ’NDEKİ SORGUN TABİAT PARKI İLE KIZILCAHAMAM İLÇESİNDEKİ SOĞUKSU PARKI’NI YENİDEN DÜZENLEYECEK

Büyükşehir Belediye Meclisi toplantıda hafta sonu şehir yaşamından kaçıp doğayla kucaklaşmak isteyen Başkentliler için müjde niteliğinde bir karar alındı.

Başkanlık Yazısı ile gündeme gelen ve oybirliği ile kabul edilen iki önemli karar doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile işbirliği protokolü imzalayarak, Güdül ilçesindeki Sorgun Tabiat Parkı ile Kızılcahamam Soğuk Su Parkı’nı Ankara turizmine katkıda bulunacak şekilde düzenleyerek, halkın hizmetine sunacak.