BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

11 Aralık 2013 Çarşamba 11:33
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, CİDDE’DE DÜZENLENECEK ULUSLARARASI TANITIM VE SEYAHAT FUARI’NA KATILACAK

meclis_330_22102013HKN_9340.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 4. kez düzenlenecek olan Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı’na katılacak.
Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 4-6 Şubat 2014 tarihleri arasında 4.’sü düzenlenecek olan Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı’na Büyükşehir Belediyesi’nin katılmasına ilişkin Başkanlık Yazısı görüşüldü.
Oybirliği ile kabul edilen Başkanlık Yazısı’nda, Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara’nın turizm açısından tanıtılması yönünde bir dizi etkinlikler yürüttüğü belirtilerek, “Yürütülen bu projelerin temel amacı Ankara’yı etkin bir şekilde tanıtmaktır... 2014 yılında 4. kez Cidde’de gerçekleşecek olan Tanıtım ve Seyahat Fuarı’nın Ankara’nın tanıtımı için en etkin mecra olacağı düşüncesiyle Ortadoğu ve Araplar tarafından en çok ziyaret edilen bu fuara Belediyemizin de katılması uygun görülmüştür” ifadelerine yer verildi.