BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal ve kültürel projelerine bir yenisini daha ekliyor. Yaz aylarında başarılı öğrencileri, yaşlıları ve engellileri Akçay Kampı’nda ağırlayan Büyükşehir Belediyesi, tarih bilincini artırma amaçlı da Çanakkale Gezisi düzenleyecek.

12 Mart 2014 Çarşamba 10:34
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TARİH BİLİNCİNİ ARTIRMA AMAÇLI ÇANAKKALE GEZİSİ DÜZENLEYECEK

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantılarına devam ediyor. Kent gündemine ilişkin önemli konuların ele alındığı ikinci oturumda tarihe yolculuğu seven Başkentlileri sevindirecek bir karar da alındı.

Büyükşehir Belediyesi’nin ödüllü sosyal projelerine bir yenisini daha ekleyecek öneri Başkanlık Yazısı ile gündeme alındı. Ankaralı vatandaşlar ile ilk, orta, lise ve üniversite öğrencileri tarih ve kültür bilincinin geliştirilmesi, sosyal yönden geliştirilmesi, topluma kazandırılması amacıyla Çanakkale’ye gezi düzenlenmesi ve tüm masrafların Belediye bütçesinden karşılanması oybirliği ile kabul edildi. Organizasyonla ilgili yetki, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na verildi.