Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi sınırlarına yeni dahil olan ilçelerde İl Özel İdarelerinin kapatılmasıyla Büyükşehir Belediyesi’ne geçen personel güvence altına alındı.

15 Nisan 2014 Salı 10:55
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE GEÇEN İL ÖZEL İDARESİ PERSONELİ GÜVENCE ALTINA ALINDI   

-FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI YENİDEN YAPILANDIRILIYOR  

meclis_BAR_2791.JPGAnkara Büyükşehir Belediyesi sınırlarına yeni dahil olan ilçelerde İl Özel İdarelerinin kapatılmasıyla Büyükşehir Belediyesi’ne geçen personel güvence altına alındı.

Yeni meclis üyeleri ve ilçe belediye başkanları ile birlikte yeni döneme “merhaba” diyen Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin ikinci toplantısı, Ankara’nın yeni ilçelerinde görev yapan personelin güvencesi ve bu ilçeye hizmet götürülmesi için verilen önergelerle gerçekleşti.

Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez Başkanlığında gerçekleşen toplantıda, İl Özel İdarelerinin feshiyle Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin  sorumluluğuna geçen personelin maaşlarının ödenebilmesi ve sosyal haklarının korunabilmesi için verilen önerge Meclis’te oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda kabul edilen diğer bir önerge de Büyükşehir Belediyesi sınırlarına yeni dahil olan ilçelere ivedi hizmet götürülmesi oldu. Oy birliği ile kabul edilen önergede Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dahil olan çevre ilçelere daha iyi hizmet götürebilmek için Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinin yeniden yapılandırılması öngörülüyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ