BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, yangında evini kaybeden bir kadın ile felçli bir hastaya yardım yapılmasını oy birliği ile kabul etti.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 11:50
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

-YANGINDA EVİNİ KAYBEDEN BİR KADIN İLE FELÇLİ BİR HASTAYA YARDIM YAPILMASI OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Meclis Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez başkanlığında düzenlenen toplantıda, Mamak Şahap Gürler Mahallesi’nde evi yanarak maddi hasar gören Perihan Elibol adlı vatandaşın mağduriyetinin belediye imkanları nezdinde giderilmesi için Meclis Üyesi İbrahim Uyar tarafından verilen önergeyi gündeme alarak oy birliği ile kabul etti.

Toplantıda ayrıca, Ali İhsan Ölmez ve Muzaffer Kara’nın yardıma muhtaç bir vatandaşa yardım yapılması ile ilgili önergesi de görüşüldü. Büyükşehir Belediye Meclisi, Mamak ilçesinde ikamet eden ve geçirdiği kaza sonucu felç olan ve iş göremez hale gelen Güven Yılmaz adlı vatandaşa, maddi durumunun yetersizliği nedeniyle Belediye Meclisi kararı ile ihtiyaçlarının giderilmesi ve doktorların tavsiyesi ile “Ayağa Kaldıran Asansörlü Sandalye” alınmasını oy birliği ile karara bağladı.