Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir Belediye Meclisi…

-ANKARA, OICC’YE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK -BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN ÇEKTİRİLEN ANKARA BELGESEL FİLMİNİN CD’Sİ, TALEP EDEN VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ VERİLECEK

11 Ocak 2012 Çarşamba 16:34
Büyükşehir Belediye Meclisi…

Ankara, İslam Başkentleri ve Kentleri Teşkilatı’nın “3.  Dijital Etkileşim Komite Toplantısı”na ev sahipliği yapacak.
Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek başkanlığında toplanan Belediye Meclisi’nde, denetim komisyonunun yeni üyelerinin seçimi gerçekleştirildi ve “Kasabadan Başkent’e-Başkent’ten Metropole” adlı belgesel filminin CD’sinin talep edenlere ücretsiz olarak verilmesi karara bağlandı.  -ANKARA, OICC’YE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Başkent Ankara’nın uluslararası toplantıya ev sahipliği yapmasına ilişkin teklif de ele alındı. Büyükşehir Belediyesi’nin de üyesi bulunduğu İslam Başkentleri ve Kentleri Teşkilatı’nın (OICC) 2007 yılında aldığı genel kurul kararı doğrultusunda, “3.  Dijital Etkileşim Komite Toplantısı”nın Ankara’da yapılması oy birliğiyle karara bağlandı.
54 ülkeden 141 belediyenin üyesi olduğu ve Büyükşehir Belediyesi’nin de çalışmalarına aktif olarak katıldığı OICC toplantısının, Ankara’da gerçekleştirilmesi için yapılacak her türlü hazırlık süreci ile ilgili Dış İlişkiler Daire Başkanlığı’na yetki verildi.
 
-ANKARA BELGESELİ CD’Sİ ÜCRETSİZ VERİLECEK-
Belediye Meclisi’nin, üyelerin oy biriliği ile karara bağlanan diğer bir gündem maddesi de Büyükşehir Belediyesi tarafından çekimi yaptırılan “Kasabadan Başkent’e-Başkent’ten Metropele” isimli Ankara Belgesel filminin CD’sinin talep edenlere ücretsiz olarak verilmesi konusu oldu.
Yayınlanmasının ardından yoğun talep gelen Ankara Belgeseli CD’sinin verilmesinde, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı yetkili kılındı.