Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

Büyükşehir belediye Meclisi'nde Çankaya Belediyesi ‘Mühye Hayvan Barınağı’'na Büyükşehir Belediyesi tarafından yardım edilmesine karar verildi.

13 Ekim 2014 Pazartesi 09:18
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

-MECLİS’TE ‘MÜHYE HAYVAN BARINAĞI’NA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NCE YARDIM YAPILMASINA KARAR VERİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİBüyükşehir belediye Meclisi'nde Çankaya Belediyesi ‘Mühye Hayvan Barınağı’'na Büyükşehir Belediyesi tarafından yardım edilmesine karar verildi.

Büyükşehir Belediye Meclis Başkan 2. Vekili başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Çankaya Belediyesi tarafından işletilen Hayvan Barınağı'nın ihtiyaçlarının karşılanarak yardım yapılması Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edildi.

SOKAK HAYVANLARI AÇIKTA KALMAYACAK

       Kış aylarının yaklaşmasıyla bir çok zorlukla karşı karşıya kalacak olan sokak hayvanları için Büyükşehir Belediye Meclisi anlamlı bir adım attı. Hayvan barınağına yardım edilmesi için verilen önerge Plan Bütçe Komisyonu'nda değerlendirilip, mecliste oylamaya sunuldu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ           Büyükşehir Belediyesi'ne verilen önergeyi değerlendiren Plan Bütçe Komisyonu'nu raporunda şu ifadelere yer aldı: "Çankaya İlçesi'ne ait Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan hayvanların her türlü ihtiyaçlarında kullanılmak üzere Büyükşehir Belediyesi'nin imkanları ölçüsünde Çankaya Belediyesi'ne gerekli desteğin verilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasın komisyonumuzca uygun görülmüştür" denildi.