BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

Başkentli hanımlar 2015 yılında da Büyükşehir Belediyesi’nin “Hanımlar Matinesi” ile eğlenecek. Ayrıca Başkent’teki korunmaya muhtaç çocuklar, Büyükşehir Belediyesi’nin “Çocuk Koruma Evi”nde misafir edilecek.

21 Kasım 2014 Cuma 10:34
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

-BAŞKENTLİ HANIMLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN “HANIMLAR MATİNESİ” İLE EĞLENECEK
-BÜYÜKŞEHİR’DEN “ÇOCUK KORUMA EVİ”

Ali İhsan Ölmez başkanlığında toplanan Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Başkentli hanım ve çocuklara ilişkin Başkanlık Yazıları, üyelerin oy birliği ile karara bağlandı.

¬-HANIMLARA MATİNE MÜJDESİ
Büyükşehir Belediyesi’nin, bu yıl Şubat ve Mart aylarında Ankara’da ilçe ilçe düzenlediği ve büyük ilgi gören “Hanımlar Matinesi” eğlenceleri, 2015 yılında da devam edecek.
Hanımlar Matinesi adıyla bir dizi konser ve eğlence programının 2015 yılında da yapılabilmesi ve etkinliğin tüm giderlerinin Ankara Büyükşehir Belediyesi bütçesinden karşılanabilmesine ilişkin Başkanlık Yazısı, Meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

-ÇOCUK KORUMA EVİ
Belediye Meclisi’nde, korunmaya muhtaç çocuklara ilişkin de önemli bir karara imza atıldı. Yaptığı yardımlar ve destek programlarıyla çocukların her durum ve koşulda yanında olmayı sürdüren Büyükşehir Belediyesi, korunmaya muhtaç çocukları misafir edecek.
Belediye Meclisi’nin ilgili kararları doğrultusunda kadınlar ve çocuklar için koruma evleri açılabildiği hatırlatılan ve Yenimahalle İlçesinde belirlenen adresin, “Çocuk Koruma Evi” olarak kullanılmak üzere Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na tahsis edilmesine ilişkin Başkanlık Yazısı üyelerin tamamının “evet” oyuyla karara bağlandı.