Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ ATATÜRK'Ü ANDI

Atatürk ölümünün 75. yılında Büyükşehir Belediye Meclisi’nde anıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Ak Parti adına konuşan meclis üyesi Süleyman Karacan, “Devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e cephelerde verdiği olağanüstü başarılar ve ülkemizin kurulmasında gösterdiği gayretlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

10 Kasım 2013 Pazar 15:58
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ ATATÜRK'Ü ANDI

- ATATÜRK ÖLÜMÜNÜN 75. YILINDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NDE İKTİDAR VE MUHALEFET PARTİLERİNCE ANILDI

meclis_330_22102013HKN_9340.jpgAtatürk ölümünün 75. yılında Büyükşehir Belediye Meclisi’nde anıldı.
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Ak Parti adına konuşan meclis üyesi Süleyman Karacan, “Devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e cephelerde verdiği olağanüstü başarılar ve ülkemizin kurulmasında gösterdiği gayretlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Ruhları şaad olsun. Silah arkadaşlarının, ülkemizin kurulmasında ve Cumhuriyetimizin gelişmesine katkı sağlayan bütün büyüklerimizin de ruhları şaad olsun. Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümümün 75. Yılında tekrar şükran ve minnetle anıyoruz” dedi.
Meclis toplantısında Atatürk’ün anısına CHP Grubu adına konuşan Belediye Meclisi CHP grup Başkanı Yaşar çatak ise Atatürk’ün yaşamından ve mücadelelerinden bazı kesitler vererek Cunmhuriyetimizin kurulması için gösterdiği çabaları anlattı.
MHP Grubu adına konuşan Mehmet Kundakçı ise Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş savaşı ve Cumhuriyet’in kurulmasında dini değerlere gösterdiği hassasiyete dikkat çekerek, Cumhuriyetin kuruluşu ve yaşadığı sürece gösterdiği duyarlılığı örneklerle anlattı.