Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir Belediyesi’nde Atamalar…

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERLİĞİ’NE ASALETEN ATANAN KAMİL KILIÇ, ASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNİ İRFAN KAYA’YA DEVRETTİ -EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE DE NECMETTİN TAHİROĞLU ASALETEN ATANDI

13 Şubat 2012 Pazartesi 14:07
Büyükşehir Belediyesi’nde Atamalar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği’ne asaleten atanan Kamil Kılıç, ASKİ Genel Müdürlüğü görevini İrfan Kaya’ya

atama_400_2_13022012.jpg

devretti.
Uzun süredir ASKİ Genel Müdürü olarak görev yapan ve bir süredir de Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevini vekaleten yürüten Kamil Kılıç, Genel Sekreterlik görevine asaleten atanırken, daha önce EGO Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten İrfan Kaya da ASKİ Genel Müdürlüğü’ne getirilmişti.
ASKİ Genel Müdürlüğü makamında görev devir teslim töreni sırasında birbirlerine karşılıklı çiçek vererek, iyi niyet dileklerinde bulunan Kılıç ve Kaya, ardından daire başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle kısa bir görüşme yaptılar. Daha sonra Kılıç, İrfan Kaya’ya yeni görevinde başarılar dileyerek makamdan ayrıldı.

-NECMETTİN TAHİROĞLU, EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ASALETEN ATANDI-

atama_400_13022012.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü’ne ise Necmettin Tahiroğlu asaleten atandı.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde vekaleten bulunan Tahiroğlu, yine vekaleten yürüttüğü EGO Genel Müdürlüğü görevine asaleten atandı.