Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir Belediyesi’nden Emniyet Teşkilatına Destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü’ne 100 Araç Hibe Edecek Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne Destek Sağlanmak Amacıyla 100 Aracın Hibe Edilmesine İlişkin Başkanlık Yazısı Oybirliği İle Kabul Edildi

14 Ocak 2010 Perşembe 07:32
Büyükşehir Belediyesi’nden Emniyet Teşkilatına Destek

1.gif

Büyükşehir Belediye, Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne destek amacıyla 100 araç hibe edecek. 
Ankara Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis toplantısında,  Emniyet Müdürlüğü’nün ihtiyacı olan 100 adet aracın hibe edilmesi yönündeki Başkanlık Yazısı ele alındı. 
Başkanlık yazısında, günümüz toplumunda düzeni korumak ve vatandaşların güvenli yaşamasını sağlamak konusunda emniyet teşkilatının önemli bir görev üstlendiği belirtilerek, bu nedenle polis teşkilatına her konuda destek sağlanması gerektiği vurgulandı. 
Birinci Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez tarafından meclis üyelerine okunan Başkanlık yazısında Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün ihtiyacı olan 50 adet pikap türü, 50 adet de binek olmak üzere toplam 100 adet aracın belediye tarafından alınarak, düzenlenecek protokolle Emniyet Müdürlüğü’ne hibe edilmesi istendi. 
Başkanlık yazısının gündeme alınmasını oybirliğiyle kabul eden Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Başkanlık Yazısı’nı da oybirliğiyle kabul etti.