12 Mayıs 2016 Perşembe 17:07

Engelli Vatandaşlar, Göksu’da Düzenlenen Piknikte Buluştu

sosyalpiknik330.jpgÜstlendiği örnek projelerle engelli vatandaşlarının her zaman yanında olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, “10–16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI” sebebiyle bir dizi etkinlik düzenliyor. Bu kapsamda, Göksu Parkında gerçekleşen ve çok sayıda engelli vatandaşın katıldığı programda, döner, sıcak ve soğuk içecekler ikram edildi. Müzik eşliğinde yapılan programda, engelliler keyifli bir gün geçirdi. Gönüllerince eğlenen engelli vatandaşlar, daha sonra araçlarla evlerine bırakıldı.  Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “Engelliler Haftası” etkinlikleri devam etmektedir.