15 Ocak 2015 Perşembe 15:56

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE ALINACAK MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI İÇİN SINAV YAPILDI

-BAŞVURUDA BULUNAN 868 KİŞİDEN 300’Ü, KPSS PUANINA GÖRE SINAVA GİRMEYE HAK KAZANDI

Müfettiş Yrd SınavıAnkara Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı, Kocatepe Kültür Merkezi’nde Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavını gerçekleştirdi.

Ulusal basın ve internet sitelerinde yayınlanan ilan sonrasında 868 kişi başvuruda bulundu. İki oturumda gerçekleşen sınava, KPSS puanına göre seçilen 300 aday katılmaya hak kazandı.

Üniversitelerin Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme ve İdari Bilimler fakültelerinden birini bitirmiş olma şartı da aranan adaylardan sınav ve mülakatı geçen 15 kişi, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Müfettiş Yardımcılığı görevine getirilecek.