BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN SURİYELİLERE 5 TIR DOLUSU YARDIM

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Urfa'nın Ceylanpınar ilçe Belediyesi'nin talebi üzerine, Suriyeli Sığınmacılara dağıtılmak üzere 5 TIR dolusu gıda, bot, kaban battaniye ve temizlik maddesi yardımı gönderiyor.

02 Aralık 2014 Salı 09:12
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN SURİYELİLERE 5 TIR DOLUSU YARDIM

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ URFA'NIN CEYLANPINAR İLÇESİ    BELEDİYESİ'NE SURİYELİ SIĞINMACILARA      YARDIM AMACIYLA 5 TIR DOLUSU        GİYECEK, GIDA VE TEMİZLİK MADDESİ GÖNDERİYOR

-YARDIM TIR'LARI BAŞKAN GÖKÇEK'İN DE KATILACAĞI TÖRENLE AKM ALANINDAN BUGÜN SAAT 12.00'DA CEYLANPINAR'A GÖNDERİLECEK

Yardım TIR'ları 2 Aralık- Salı Saat 12.00'da Başkan Melih Gökçek'in de katılımıyla AKM alanından (Eski Hipodrom) Ceylanpınar'a gönderilecek.

Tarih : 2 Aralık 2014- Salı

Saat  : 12.00

Yer    : AKM Alanı (Eski Hipodrom)