BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN “YILDIZLARIN ALTINDA YEŞİLÇAM GECELERİ” DEVAM EDİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri ücretsiz kültür-sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam ediyor. Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda “Açık Hava Sinema Günleri”nde bu hafta yılların eskitemediği “Süt Kardeşler” filmi seyirciyle buluştu.

29 Temmuz 2024 Pazartesi 08:10
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN “YILDIZLARIN ALTINDA YEŞİLÇAM GECELERİ” DEVAM EDİYOR

“Sandalyeni Kap Gel” sloganıyla düzenlenen “Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri”nde Türk sinemasının unutulmaz filmleri Ankaralılarla buluşmaya devam ediyor. Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda onlarca Başkentli “Süt Kardeşler” filmini izleyerek nostaljik anlar yaşadı.

BAŞKENTLİLERE NOSTALJİ YOLCULUĞU

Havaların ısınmasıyla kentin farklı noktalarında gerçekleştirilen “Parklarda Sanat Var” etkinlikleri, Mehteran Gösterisi, karma sergiler ve Gençlik Parkı Sanat Günleri ile vatandaşların dopdolu bir yaz geçirmesi için 7/24 mesai yapan Büyükşehir Belediyesi şimdi de “Açık Hava Sinema Günleri” düzenleyerek Başkentlileri nostalji yolculuğuna çıkarıyor.

CUMARTESİ GÜNLERİ YEŞİLÇAM FİLMLERİ İLE RANDEVU

Ankaralılar, son gösterimin yapılacağı 14 Eylül 2024 tarihine kadar her cumartesi akşamı saat 21.00’de farklı bir unutulmaz Yeşilçam Filmi ile buluşacak. Gösterilecek filmler ve tarihleri ise şöyle;

- 3 Ağustos- Aile Şerefi

- 10 Ağustos- Bizim Aile

- 17 Ağustos- Sev Kardeşim

- 24, 31 Ağustos ve 7, 14 Eylül- Hababam Sınıfı Serisi

SİNEMASEVERLERDEN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Sandalyelerini alarak açıkhava sinemasını izlemeye gelen sinemaseverler, memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

-Onur Dağ: “Harika bir ortam. Enerjisi çok güzel bir ortam. Her gün olsa her gün gelirim. Topluca olması çok güzel. Komedi olduğu için hep beraber eğlenip gülebiliyoruz.”

-Günay Ergezer: “Çok duygulandım. Çok mutlu oldum teşekkür ediyoruz. Eskileri yaşattılar bize. Ailece izliyoruz.”

-Ebrar Gezer: “Çok Güzel bir aktivite. Hepimiz çok güzel vakit geçiriyoruz. Eski filmler olunca daha eğlenceli oluyor.”

-Elif Ergezer: “Çok güzel bir etkinlik. Gayet eğleniyoruz, ailemle ve arkadaşımla geldik. Bu etkinlikler sık sık olmalı. Herkesi bir araya toplayan bir etkinlik hep beraber olmaya ihtiyacımız var ben memnunum. Hiç sıkılmadan izliyorum.”

-Rüzgar Bülbül: “İlk defa geldik. Eski filmleri izlemek daha güzel. Siyah beyaz filmlerde izledik renklide izledik hala severek izliyoruz. Gülüyoruz hoşumuza gidiyor. Bu parkı da çok beğeniyorum.”

-Hasan Bülbül: “Gençliğimizde açık hava sinemaları vardı. Mahallece izlemeye giderdik. Daha güzel oluyordu. Bu da çok güzel halkla açık havada seyretmek çok daha güzel. Eskiden bu parkta depolar vardı yeniden yapılıp halka açılması çok daha iyi oldu.”