Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir’den Bu Yıl Da 210 Çifte Düğün…

- Ankara Büyükşehir Belediyesi, Her Yıl Büyük Bir Şölen Havasında Düzenlediği Evlilik Töreninde Bu Yıl 210 Çifti Hayallerine Kavuşturacak -Tüm Masrafları Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Tarafından Karşılanacak Düğün Organizasyonu Temmuz Ayında Yapılacak Büyük Ankara Festivalinde Gerçekleşecek

12 Mayıs 2010 Çarşamba 03:02
Büyükşehir’den Bu Yıl Da 210 Çifte Düğün…

Ankara Büyükşehir Belediyesi, en mutlu gününü unutulmaz kılmak isteyen çiftlere bu yıl da muhteşem bir evlilik şöleni düzenleyecek. Mutluluklarını başka çiftlerle paylaşmak isteyen, maddi durumu düğün yapmaya el vermeyen ya da farklı bir organizasyonla evliliğe ilk adımı atmak isteyen çiftler için ünlü sanatçıların konser vereceği, sürpriz hediyelerin dağıtılacağı bir düğün yapılacak.
-KAYITLAR BAŞLADI
Her yıl büyük bir şölen havasında geçen evlilik töreninin 2010 yılı organizasyonu için kayıtlar başladı. Yoğun ilgi gören toplu düğün organizasyonuna müracaatların kabulü, 210 sayısına ulaşılıncaya kadar devam edecek.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, geleneksel hale getirdiği evlilik törenini bu yıl da gerçekleştiriyor. Geçen yıl 209 çiftin düğün törenini Hipodrom alanında düzenlenen Büyük Ankara Festivali kapsamında, sanatçılar Muazzez Ersoy ve İzzet Yıldızhan’ın katıldığı organizasyonla gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da kendi imkânları ile düğün töreni düzenleyemeyen 210 çiftin düğününü yapacak.
-ÇİFTLERE SÜRPRİZ HEDİYELER
Temmuz ayında gerçekleştirilecek Büyük Ankara Festivali’nin son günlerinde yapılması düşünülen ve yine sevilen sanatçıların yer alacağı düğün töreninde bu yıl 210 çift için sürpriz bir şölen düzenlenecek. Tüm masrafları Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından karşılanacak evlilik organizasyonunda, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından çiftlere, çeşitli hediyeler verilecek.
Düğün törenine katılmak isteyen çiftler, evlilik şölenine kadar Ankara Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Bankosu Hipodrom Caddesi  No: 5 Varlık Yenimahalle (Belediye yeni bina) adresine başvuru yapabilecek. Çiftler, 507 14 90 – 507 15 58 ve 507 24 26 numaralı telefonlardan ayrıntılı bilgi alabilecekler.