Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir’den Çubuk’ta Toplu Açılışlar…

-Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çubuk İlçesinde Yapılan 5 Farklı Yatırımın Açılışını Gerçekleştirdi -Başkan Gökçek: “Sayın Başbakanımızın Ankara’da Yapılacak Projeleri Açıklamasının Ardından Kanatlarımızı Taktık Adeta Uçuşa Geçtik. Bu Projeler Sayesinde Ankara Artık Bir Başka Güzel Olacak ” -“Başkentimizde 12 Yıl İçinde 30 Kat Trilyonluk Yatırım Yapılacak. Bu da Ostim, Sincan, İvedik Gibi Sanayi Bölgelerinin Ayağa Kalkması Demektir” -Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden: “Büyükşehir Belediyesi’nin İlçemize Yaptığı Desteklerden Dolayı Binlerce Kez Müteşekkirim”

30 Mayıs 2011 Pazartesi 05:01
Büyükşehir’den  Çubuk’ta Toplu Açılışlar…

1.JPG
Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çubuk İlçesi’nde  içme suyu ve arıtım tesisleri, yol ile parklardan oluşan 5 farklı yatırımın açılışını gerçekleştirdi.   
Çubuk İlçesi Atatürk Parkı’nda toplu açılışlar için düzenlenen   törene Başkan Gökçek, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden,Ankara Milletvekilleri, Belediye Meclis üyeleri, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş  katıldı.
Vatandaşların yoğun alkışları ve tezahüratları arasında alana gelen Başkan Gökçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkent’te yapılacak projelerin müjdesini verdiğini belirterek, “Sayın Başbakanımızın Ankara’da yapılacak projeleri açıklamasının ardından mutluluktan adeta uçuşa geçtik. Bu projeler sayesinde Ankara artık bir başka güzel olacak” dedi.         

   2.jpg
Yoğun yağmur altında kendisini alkışlarla dinleyen vatandaşlara seslenen Başkan Gökçek, Başkent’te yapılacak projeler ile 12 yıl içinde 30 milyon lirayı geçen bir yatırım gerçekleşeceğinin altını çizerek, şunları söyledi:
“5 sene içerisinde sadece Ankara’ya 6 milyar dolarlık yatırım yapılacak. Bu da TL ile 10 milyon lira yapar. 10 milyon liralık yatırım demek de Ankara’daki Ostim, İvedik ve Sincan Organize Sanayi Bölgelerinin, Başkent Sanayi’nin, Sincan Sanayı’nin ayağa kalkması demek. İşte Ankara’nın yeni yüzü.”
Ankara için açıklanan sağlıktan eğitime, ulaşımdan, kültüre bir çok projenin Ankara’nın çehresini tamamen değiştireceğini ifade eden Başkan Gökçek, Çubuk’ta yapılacak Yıldırım Beyazıt  Üniversitesi’nin ise yurtdışından gelecek çok sayıda gence kapılarını açacağını  söyledi. 

3.jpg
Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ise törende yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi’nin Çubukta  6 şeritli yoldan, asbestli boruların değiştirilmesine, atıksu arıtım tesislerine kadar bir çok yatırımı gerçekleştirdiğini söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’e de teşekkür eden Başkan Özden “Büyükşehir belediyesinin ilçemize yaptığı desteklerden dolayı binlerce kez müteşekkirim” dedi.

-SİNEVİZYON EŞLİĞİNDE TOPLU AÇILIŞLAR…
  
Konuşmaların ardından katılımcılarla birlikte Başkan Melih Gökçek, Esenboğa- Çubuk- Ankara Yolu, Çubuk İçme Suyu Arıtma Tesisi, Çubuk Atıksu Arıtma Tesisi, Akkuzulu Paket Arıtma Tesisi ve bölgedeki çeşitli parkların açılışlarını sinevizyon eşliğinde canlı bağlantı kurularak gerçekleştirdi.