Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir’den Öğretmenler Günü Kutlaması...

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BİRİMLERİNDE GÖREVLİ EĞİTMEN VE ÖĞRETMENLERLE “ÖĞRETMENLER GÜNÜ”NÜ KUTLADI

24 Kasım 2011 Perşembe 09:39
Büyükşehir’den Öğretmenler Günü Kutlaması...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, birimlerinde görevli eğitmen ve öğretmenlerle “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutladı.
1.jpg 

  Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe Büyükşehir Belediyesi’nin Gençlik Merkezleri, Çocuk Kulüpleri, Aile Yaşam Merkezleri’nde görevli eğitmenler ile bazı ilköğretim okullarında çalışan öğretmenler katıldı.
 H  Keçiören Gökçek Parkı’nda Ceft Restaurant’ta düzenlenen yemekli program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Programın açılışında konuşan Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projelerini uygulamaya devam ettiğini belirterek, günün anlam ve önemini anlatan faaliyetleri de sürdürmeye özen gösterdiğini söyledi.

2.jpg 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle böyle bir etkinlik düzenlediklerini anlatan Şeker, “Ankara’da çocuklara, gençlere, yaşlılara hizmet etmekteyiz. Önümüzdeki günlerde Yaşlılar Haftası, Engelliler Haftası var. Onları da coşkuyla kutlayacağız” diye konuştu.
Yaklaşık 400 eğitmen ve öğretmenin katıldığı etkinlikte Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nda görevli eğitmenlerin düzenlediği Halk Müziği dinletisi, Ege Yöresine ait Zeybek Halk Dansları Gösterisi ile Talha Bora Öge’nin şiir dinletisi ve stand up gösterileri ilgiyle izlendi.