Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir’den Okulların Açılışına Hazırlık…

-Ankara Büyükşehir Belediyesi, İlköğretim ve Liselerin Öğrenime Başlayacağı 20 Eylül’de, Başkentlilerin Herhangi Bir Sorunla Karşılaşmaması İçin Her Türlü Önlemi Alıyor -Bu Kapsamda Asfalt Çalışmalarına Okulların Açıldığı Gün 09.30’da Başlama Kararı Alan Büyükşehir Belediyesi, Otobüs Sefer Sayılarını da Artırarak, Kış Uygulamasına Geçiyor -Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü de Okulların Açılmasıyla Birlikte Velilerin, Çocuklarını Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Şekilde Okullara Gönderebilmesi İçin Servislerdeki ve Ulaşım Araçlarındaki Denetimlerini Artıracak

17 Eylül 2010 Cuma 13:34
Büyükşehir’den Okulların Açılışına Hazırlık…

 Ankara Büyükşehir Belediyesi, 20 Eylül Pazartesi günü ders zilinin çalacağı okullara gidecek öğrenciler için önlemler alıyor.

1.JPG
 Bu kapsamda Pazartesi gününden itibaren Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir ve Konya Yolu’nda sürdürdüğü uzun ömürlü asfalt serim çalışmalarına saat 9.30’da başlayacak. Böylece çocuklarını okula götüren Başkentliler ile servis ve ulaşım araçları, trafikte herhangi bir sorun yaşaması önlenecek.
 EGO Otobüs seferlerinin de artırılması için çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yazın okulların kapanması ve şoförlerin bir kısmının tatilde olması nedeniyle sefer sayılarını azalttıklarını, ancak okulların açılmasıyla yeniden kış uygulamasına geçileceğini kaydettiler.

2.jpg
 Her mevsime ve duruma özel çalışmalarıyla hiçbir Başkentlinin sorun yaşamamasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Zabıta ekipleriyle de servis ve ulaşım araçlarının denetimini aralıksız sürdürecek. Bu kapsamda Başkent’te hizmet veren servisleri ve ulaşım araçlarını denetleyecek Zabıta ekipleri, Başkentli velilerin, çocuklarının güven, huzur ve sağlıklı bir şekilde ulaşımlarını yaptıklarına emin olmalarını sağlayacak.