BÜYÜKŞEHİR’DEN TARİHİ DEĞERLERE AİT FOTOĞRAF SERGİSİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, restorasyonunu gerçekleştirdiği Hacı Bayram-ı Veli Camii ve Güvercin Sokak’ın eski ve yeni görüntülerinin yer aldığı bir fotoğraf sergisi düzenledi.

23 Eylül 2012 Pazar 13:47
BÜYÜKŞEHİR’DEN TARİHİ DEĞERLERE AİT FOTOĞRAF SERGİSİ

Bölgenin restorasyon öncesi ve sonrasına ait yaklaşık 200’e yakın fotoğrafın yer alacağı serginin açılışı (24 Eylül Pazartesi) saat 15.00’da Metro Sergi Salonu’nda yapılacak.

Tarih: 24 Eylül 2012 - Pazartesi
Saat : 15.00