Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir’in Sincan Harikalar Diyarı’ndaki İtfar Yemeğinde 5 Bin Kişi Buluştu

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN İLÇELERDE DÜZENLENEN İFTAR YEMEKLERİNİN SEKİZİNCİSİ BAŞKAN GÖKÇEK’İN DE KATILIMIYLA SİNCAN HARİKALAR DİYARI’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ -BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK : “SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA TUNA İLE BİRLİKTE SİNCAN’IMIZA DAHA GÜZEL HİZMETLER VERMEK İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ SARF EDİYORUZ”

10 Ağustos 2012 Cuma 08:45
Büyükşehir’in Sincan Harikalar Diyarı’ndaki İtfar Yemeğinde 5 Bin Kişi Buluştu

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde düzenlenen iftar yemekleri devam ediyor. “Her İlçede Halka İftar” programları çerçevesinde düzenlenen iftar yemeklerinin sekizincisi, yaklaşık beş bin kişinin katılımıyla Sincan Harikalar Diyarı’nda yapıldı.
Başkan Melih Gökçek’in de katıldığı iftar yemeğinde Milletvekilleri Ülker Güzel, Tülay Selamoğlu, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, Belediye Meclis Üyeleri, bürokratlar, STK temsilcileri ile vatandaşlar bulundu.
Sincan Harikalar Diyarı’nda düzenlenen iftar yemeği Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Grubu tarafından verilen konser ile başladı.
Dualarla açılan iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, katılanlara hoş geldiniz dedikten sonra vatandaşları selamladı.

-SİNCANLILARA MÜJDE –

  Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de “Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, bizlere şeref verdiniz. Sizlerle birlikte iftar yapmak bizler için onur” sözleriyle başladığı konuşmasında, şunları söyledi:
  “Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna kardeşimle birlikte Sincan’ımıza daha güzel hizmetler verebilmek için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. İftarı da Türkiye’nin en güzel parklarından olan Harikalar Diyarı’nda yapıyoruz. Sincanlılar böyle bir parka sahip.
“METROYA DA BİNMEYE BAŞLAYACAKSINIZ”

Önümüzdeki sene sonu itibarıyla metromuza da binmeye başlayacağız. Onun da müjdesini verelim. Sayın Başbakanımızın talimatıyla Ulaştırma Bakanlığı bu konuda elinden gelen gayreti sarf ediyor. Biz başladık Ulaştırma Bakanlığı bitirecek. İnşallah Sincan metrosuna da kavuşacak.” .
Sincan’da yapılacak diğer hizmetlerden de söz eden Başkan Gökçek “yolun karşı tarafındaki eski banliyö treni daha çağdaş hale getiriliyor. Onu da devralmayı düşünüyoruz. O da ulaşım konusunda size son derece rahatlık getirecek” dedi.

“KÖRÜKLÜ OTOBÜSLER DEVREYE GİRİYOR”

Otobüs konusuna da değinen Başkan Gökçek, “Son bir müjde vermek isterim bu ay sonu itibarıyla doğalgazlı otobüsleriniz, körüklü otobüsler hizmete giriyor. Kısmet olursa Sincan’ımıza da bol miktarda otobüslerle Ankara’ya gideceksiniz” diye konuştu.
İftar yemeğinden sonra vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Melih Gökçek, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

-HARİKALAR DİYARI’NDA GEZİ-

Daha sonra bürokratları ve Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile birlikte golf arabalarıyla Sincan Harikalar Diyarı’nı gezen Başkan Gökçek, piknik alanlarında iftarlarını yapan ailelerle de sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bürokratlarından bilgi alan Başkan Gökçek’e, gezisi sırasında vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.