BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNDEN GÖNÜLLÜ KAN BAĞIŞI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türk Kızılayı’nın kan stoklarının azalması sebebiyle kan bağışı konusunda toplumda farkındalık yaratmak amacıyla kan bağışı kampanyasına destek verdi.

28 Mart 2019 Perşembe 08:04
BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNDEN GÖNÜLLÜ KAN BAĞIŞI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRK KIZILAYI’NIN KAN STOKLARININ AZALMASI NEDENİYLE DÜZENLEDİĞİ KAMPANYAYA DESTEK VERDİ

TÜRK KIZILAYI TARAFINDANGERÇEKLEŞTİRİLEN “KAN BAĞIŞI VE KÖK HÜCRE ÖRNEĞİ TOPLAMA”KAMPANYASINA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE PERSONELİ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

kan_bagisi_330.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi, Türk Kızılayı’nın kan stoklarının azalması sebebiyle kan bağışı konusunda toplumda farkındalık yaratmak amacıyla kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Türk Kızılayı tarafından gerçekleştirilen “Kan Bağışı ve Kök Hücre Örneği Toplama Kampanyası”na ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyesi, tüm birimleriyle birlikte sık sık kan bağışı kampanyalarına katılarak destek vermeyi sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi personelinin yoğun ilgi gösterdiği ve üç gün süren kan bağışı kampanyasında toplam 100 ünite kan, 207 ünite kök hücre bağışı yapıldı.