BÜYÜKŞEHİR ŞEFKATEV'İNDE MORAL GECESİ

Büyükşehir Belediyesi Rüzgarlı Şefkatevi’nde hasta ve hasta yakınları için düzenlenen moral gecesine, Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) Onursal Başkanı Nevin Gökçek de katıldı.

30 Ocak 2014 Perşembe 11:32
BÜYÜKŞEHİR ŞEFKATEV'İNDE MORAL GECESİ

-RÜZGARLI ŞEFKATEVİ’NDE, HASTA VE HASTA YAKINLARI İÇİN DÜZENLENEN MORAL GECESİNE SOSYAL HİZMETLER EĞİTİM VE YARDIM VAKFI ONURSAL BAŞKANI NEVİN GÖKÇEK DE KATILDI

-NEVİN GÖKÇEK : “SİZLER BİZİM MİSAFİRLERİMİZSİNİZ. EĞER SİZLERE KATKIMIZ OLUYORSA BU BİZİ MUTLU EDER”

Büyükşehir Belediyesi Rüzgarlı Şefkatevi’nde hasta ve hasta yakınları için düzenlenen moral gecesine, Sosyal Hizmetler Eğitim sefkatevi_30012014_DNR3632.JPGve Yardım Vakfı (SOS) Onursal Başkanı Nevin Gökçek de katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) tarafından gerçekleştirilen programa, SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek’in yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker, vakıf üyeleri ile hasta ve hasta yakınları katıldı.

Moral amaçlı düzenlenen programda bir konuşma yapan Nevin Gökçek, hastalara acil şifalar dileğinde bulundu. Nevin Gökçek, “Sizler Anadolu’nun çeşitli yerlerinden geldiniz. Bizlerin misafirisiniz. Eğer sizlere bir katkımız var ise bu bizi mutlu eder. Rab’im kimseyi kötüyle imtihan etmesin, hastalarınıza acil şifalar versin” dedi.

Şefkatevleri projesinin nasıl ortaya çıktığını da anlatan Nevin Gökçek, şunları söyledi:

Bir gün Sami Ulus Hastanesi’ne gitmiştim.  Hastaneye girerken bir baktım bir bayan orada bir yandan tüpte yemek pişiriyor, bir yandan da çamaşır yıkıyor. Kendisine ne yaptığını sordum. Evladının kanser olduğunu ve 8 aydır orada olduğunu söyledi. Kendisi gibi başkalarının da bulunduğu ve perişan halde olduklarını anlattı.  Eve gittiğimde eşime bahsettim, eşim ‘nerede’ dedi.  Hastane kapılarında böyle onlarca, yüzlerce insan var dedim. Ve Büyükşehir Belediyesi bu projeyi başlattı.”

Hasta ve hasta yakınlarına yardım edilmesi gerektiğini söyleyen Nevin Gökçek, bir arzuları, eksiklikleri olup olmadığını sorarak bunların yerine getirileceğini söyledi.

Daha sonra yapılan müzikli eğlence etkinliğinde ikramlarda bulunulurken, hasta ve hasta yakınlarına havlu, çocuklara ise okul çantası ve kaban hediye edildi.

Nevin Gökçek, yeni doğmuş bir bebeğe de altın taktı.