BÜYÜKŞEHİR'DE 23 NİSAN COŞKUSU

-Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nda Yine Farklı Bir Program Düzenleyerek Çocukları Hem Ankara Spor Salonu’nda Hem De Gençlik Parkı’nda Eğlendirecek - İl Milli Eğitim Müdürlüğü İle Ortaklaşa Düzenlenen Programda, Öğrencilerin Sergileyeceği Oyunlar, Davul Şov, Halkoyunlarının Yanı Sıra Kent Orkestrası Konseri, Mahallede Şenlik Var Panayırı, Kukla-Hacivat-Karagöz Gösterileri De Unutulmaz Bir Gün Yaşatacak

18 Nisan 2013 Perşembe 00:00

HAK_9944.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi, düzenleyeceği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliği ile Başkentli çocuklar ve ailelerine, uzun süre unutamayacakları bir bayram coşkusu yaşatacak.

Her yıl farklı bir organizasyon ile çocuklara eğlenceli bir gün yaşatan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl hem Ankara Spor Salonu’ndaki (ARENA) program hem de Gençlik Parkı’ndaki eğlenceli aktiviteler ile muhteşem bir şölene imza atacak.

Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenleyeceği program ile kutlanacak. “Çocuklar Eğleniyor” sloganı ile Ankara Spor Salonu’nda saat 10.30’da İstiklal Marşı ile başlayacak program, Şaziye Tekışık Anaokulu’nun gösterisi ile devam edecek. Programda, Keçiören Hacı Sabancı İlkokulu’nun sergileyeceği geleneksel çocuk oyunlarının ardından, Kemal Yurtbilir İşitme Engelliler Meslek Lisesi muhteşem bir davul şov ile katılımcıları coşturacak.

- MUHTEŞEM LAZER GÖSTERİSİ BÜYÜLEYECEK

Ankara Spor Salonu’nda Hacettepe Üniversitesi Çocuk ve Gençlik Topluluğu’nun halk dansları gösterisi ile zirveye tırmanacak coşku, ses, ışık, lazer gösterisi ile daha da artacak. Programda, Kemal Günüç şefliğindeki Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve eşlik eden solistler Elif Tecer ile Emre Kaya’nın muhteşem konseri ile final yapılacak.

- GENÇLİK PARKI’NDA BOL EĞLENCE

Ankara Spor Salonu’ndaki programın ardından ilköğretim okullarından gelen katılımcı öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde Gençlik Parkı’na geçecek. Gençlik Parkı’nda 12.30’da başlayacak bol aktiviteli şölen kapsamında ise çocuklar, park geneline yerleştirilen “Mahallede Şenlik Var” panayırındaki oyuncaklarda doyasıya eğlenme şansı bulacak.

Parktaki havuz kenarına yerleştirilecek sahnede ise birbirinden renkli ve coşkulu etkinlikler sergilenecek. Okullardan gelen müzik gruplarının konserlerinin yanı sıra binlerce çocuk, yarışmalar, kukla, Hacivat-Karagöz ve meddah gösterileri ile eğlenecek.