BÜYÜKŞEHİR'DEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE TATİL HEDİYESİ

Okullarında başarılı olarak takdir ve teşekkür alan, ilköğretim 5, 6, 7 ve 8.sınıfı bitiren, maddi imkanı müsait olmayan öğrencilere “Başarı sizden tatil bizden” sloganı ile Akçay Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde birer haftalık süre ile ücretsiz tatil yapma imkanı sunuluyor.

22 Haziran 2013 Cumartesi 00:00
BÜYÜKŞEHİR'DEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE TATİL HEDİYESİ

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OKULLARINDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİ AKÇAY TATİL KAMPI’NA GÖNDEREREK ÖDÜLLENDİRİYOR

akcay_kampi.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi’nden başarılı öğrencilere tatil hediyesi.
Beş yıldızlı otel konforunda hizmet veren Altınoluk’taki yaz kampı, bu yıl yeni konuklarını ağırlayacak. Okullarında başarılı olan öğrencilerden 270 kişilik kafile törenle Akçay’a uğurlandı.
Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası açık otoparkından 6 otobüslerle yola çıkan öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker ile öğrencilerin anne- babaları ve yakınları yolcu etti.
- “HUZURLU TATİL AMACIMIZ”-
Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Şeker, öğrencileri yolcu ederken yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Bizim görevimiz Ankaralılara, sizlere hizmet etmek. Sayın Başkanımız Melih Gökçek Beyin hepinize saygı ve sevgilerini sunuyorum. Yıllardan beri Başkanımızın önderliğinde yürüttüğümüz sosyal projelerimizden bir tanesi de başarılı, takdirli, teşekkürlü ve tatile ihtiyacı olan çocuklarımızı, ödüllendirmek. Çocuklarınızı Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne emanet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Her hafta burada 6 otobüsle 300’ye yakın çocuğumuzu Akçay’a tatile götürüyoruz.”
Tatil kampı konusunda da bilgi veren Şeker, “Burada kendilerinin bütün ihtiyaçları karşılanıyor, başlarında uzman personellerimiz, öğretmenlerimiz bulunuyor. 7 gün boyunca huzurlu bir şekilde tatil yapmalarını sağlamak amacındayız” dedi.
Adnan Şeker, öğrencilerden de kurallara özellikle uymalarını istedi.
Akçay Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde birer hafta gruplar halinde kalacak olan öğrenciler, ücretsiz tatil yapacaklar.
Kamp süresi içinde Çanakkale– Gelibolu`daki şehitliklere, Akçay, Edremit, Ayvalık ve Asos`a (Behramkale) ziyaretler düzenlenecek. Her akşam çeşitli etkinliklerin de yer alacağı kampta gündüzleri gezi, yüzme ve eğlenceli spor aktiviteleri yapılırken, akşamları da ateş başında eğlenceler, amfi tiyatroda animasyon gösterileri tatile renk katacak.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçay Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde öğrenciler dışında yaşlılar ve engelli vatandaşlara da tatil imkanı sunuluyor.