BÜYÜKŞEHİR'DEN BULVAR AYDINLATMASI'NA YÖNELİK AÇIKLAMA

Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Atatürk Bulvarı’nın aydınlatılması kapsamında yüklenici firmanın bazı ağaçlara, izinsiz, kontrol dışı, kablo monte etmesinin kabul edilemez olduğunu belirterek, ilgili firmaya ceza uygulandığının ve kabloları sökme talimatı verildiğini bildirdiler.

07 Mart 2014 Cuma 14:05
BÜYÜKŞEHİR'DEN BULVAR AYDINLATMASI'NA  YÖNELİK AÇIKLAMA

- BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YETKİLİLERİ:

“ATATÜRK BULVARI GÜZERGAHINDA BULVAR AYDINLATMASI İÇİN BAZI AĞAÇLARA KABLO MONTE EDİLMESİ TAMAMEN YÜKLENİCİ FİRMANIN, İZİNSİZ  KONTROL DIŞI BİR UYGULAMASIDIR”.

“DURUMUN TESPİT EDİLMESİ ÜZERİNE ANINDA KABLOLARIN SÖKÜLMESİ TALİMATI VERİLEREK, FİRMAYA GEREKLİ CEZAİ İŞLEM UYGULANMIŞTIR”

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Atatürk Bulvarı üzerinde Sıhhiye ile Akay Kavşağı arasındaki bulvar aydınlatması çalışmaları sırasında, bazı ağaçlara kablo monte edilmesinin tamamen yüklenici firmanın izinsiz ve kontrol dışı bir çalışması olduğunu belirtiler.

Durumun tespiti üzerine anında kabloların sökülme talimatının verildiğini ve ilgili firmaya gerekli cezanın uygulandığını açıklayan Büyükşehir belediye yetkilileri konuya ilişkin şunları söylediler:

“Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı’nın ışıl ışıl görünmesi için bir ihale gerçekleştirerek, Sıhhiye ile Akay Kavşağı arasındaki aydınlatma için ihale açmıştır. İhaleyi kazanan firma, bulvar aydınlatması çalışmaları sırasında tamamen kendi inisiyatifi ile, izinsiz, kontrol dışı, Büyükşehir Belediyesi ilgililerine de bilgi vermeden aydınlatma için gerekli kabloları bazı ağaçlara monte etmiştir. Durumun tespiti üzerine anında müdahale eden Büyükşehir Belediyesi, ilgili firmaya kabloların sökülmesi talimatı vererek, gerekli cezai işlemi uygulamıştır.”