BÜYÜKŞEHİR'DEN DİKMEN'DEN TAHLİYE EDİLEN SURİYELİ SIĞINMACILARA YARDIM

Büyükşehir Belediyesi, Dikmen Vadisi’nde kaldıkları naylon çadırlardan bu sabah tahliye edilen Suriyeli sığınmacılara giysi yardımı yaptı. Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve Emniyet Müdürlüğü’nün işbirliğiyle tahliyeleri gerçekleştirilen ve bir ortaokulun spor salonuna yerleştirilen 84 kişiden oluşan Suriyeli sığınmacılara; battaniye, bot ve kabandan oluşan giysi yardımında bulundu.

01 Şubat 2016 Pazartesi 08:30
BÜYÜKŞEHİR'DEN DİKMEN'DEN TAHLİYE EDİLEN SURİYELİ SIĞINMACILARA YARDIM

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, DOĞU VE GÜNEYDOĞU İLLERİNDE OLUŞTURULAN KAMPLARA GÖNDERİLMEDENÖNCE 84 SURİYELİ SIĞINMACIYA GİYSİ YARDIMINDA BULUNDU

suriyelilere_yardim_2.jpgBüyükşehir Belediyesi, Dikmen Vadisi’nde kaldıkları naylon çadırlardan bu sabah tahliye edilen Suriyeli sığınmacılara giysi yardımı yaptı.
Kamplarına gönderilmek üzere bir süre spor salonunda bekletilen Suriyeli sığınmacılar, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yapılan giysi yardımını sevinçle karşıladılar.
Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker’in de hazır bulunduğu yardımların dağımı sırasında özellikle çocuklar, giysileri bir an önce alabilmek için çaba gösterdiler.
Dikmen Vadisi 4. ve 5. etapta Suriyeliler tarafından kurulan 34 çadır ve barakalarda kalan ve sağlıksız koşullarda yaşamlarını sürdüren Suriyeli aileler, Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve Emniyet Müdürlüğünün işbirliği ile bu sabah tahliye edilmişti.